(Hamar Dagblad)

«Håvard Bakke får virkelig forestillingen «Willie Nelson kjente mor mi» til å skinne!» skrev Østlendingen om stykket til Teater Innlandet.

Nå er det klart. Det blir en ny forestilling med Wilie Nelson.

Forestillingen, som er skrevet av Knut Nærum, høstet lovord og ble en publikumssuksess da den turnerte i Innlandet i fjor. Siden den gang har skuespiller Håvard Bakke selv overtatt forestillingen og turnerer med den på egen hånd.

Lørdag 18. februar er han tilbake i Hamar kulturhus.

– Dette er en forestilling jeg bare ikke vil gi slipp på, og jeg gleder meg skikkelig til å komme tilbake til Hamar og spille den der igjen, sier Bakke.

– Det ble rett og slett min forestilling, dette. Det er virkelig sjelden vare at man får være med å lage ei forestilling som til de grader treffer en selv. Det er den mest utfordrende jobben og en av de beste opplevelsene som skuespiller jeg har hatt, forteller Håvard.

Stykket handler om strøbilsjåføren Nils fra Elverum. Nils er oppvokst med sin mor og en stefar. Han har aldri fått vite noe om sin biologiske far, men har bitt seg merke i at moren alltid har skrudd av radioen hver gang det har kommet en Willie Nelson-låt. Med det som utgangspunkt begynner Nils jakten på sin far.