Hardtsatsende Kolstad har startet oppkjøringen til en ny sesong, en sesong der de håper å utfordre suverene Elverum, som tok alle de tre norske titlene sist sesong.

Landslagsprofilene Magnus Gullerud, Torbjørn Bergerud og Vetle Eck Aga er allerede på plass. Det samme er islendingene Janus Dadi Smarason og Sigvaldi Gudjónsson.

Neste sesong kommer den største av dem alle når Sander Sagosen vender hjem, sammen med Magnus Abelvik Rød og Gøran Johannessen.

Målet til Christian Berge og co. er å være best i Norge innen 2024. Et framtidig mål er å ta Mesterliga-trofeet til Trondheim.

– Stolt

Nå har Berge valgt sin første kaptein for klubben. Tidligere Elverum-spiller Sigvaldi Gudjónsson, som var kaptein hos de svarte og hvite i sin siste sesong i 2019-2020, har fått ansvaret.

Det skriver TV2.

– Jeg er veldig stolt over å bli kaptein for dette laget og dette prosjektet. Jeg er veldig glad for at jeg får litt mer ansvar. Jeg gleder meg til å vinne masse kamper med dette laget denne sesongen, sier Gudjonsson til kanalen.

28-åringen kom til Kolstad fra polske Kielce i sommer. Der var han med å tape Champions League-finalen for Barcelona som det siste han gjorde.

Høyrekanten scoret godt over 100 mål på sine to Champions League-sesonger i Elverum.

Møtes i siste kamp

Kolstad har vært gjennom tre uker med oppkjøring allerede. Christian Berge ser lovende tendenser i sitt nye mannskap.

– Det kan bli veldig bra. Vi jobber jo for å være med å utfordre, helt klart. Så får vi se om vi klarer det allerede nå, men det er et potensial som er stort, ja.

Kolstad skal spille Europa League denne sesongen, den nest øverste europeiske turneringen. Der møter de Drammen i første kvalifiseringsrunde.

Første seriemøte med Elverum blir i Trondheim Spektrum 22. oktober. Lagene møtes i Terningen Arena i siste serierunde 2. april.