Gyda Westvold Hansen, Nansen IL og Nora Midtsundstad, Vaaler IF, sikret seg onsdag gull i Ungdoms-OL i Lausanne i Sveits. De deltok på det norske laget i lagkonkurransen i kombinert.

– Jeg føler meg veldig takknemlig for å ha fått bli med til Ungdoms-OL og for å bli med på denne lagkonkurransen. Jeg har hatt en fin utvikling i det siste og det å klare dette, vinne gull, er veldig stort for meg, sier Vaaler IFs rykende ferske vinner i Ungdoms-OL, Nora Midtsundstad til Østlendingen.

Gyda, som er kombinertutøver og hadde en fjerdeplass fra tidligere i Ungdoms-OL, var også strålende fornøyd.

– Det er rett og slett veldig morsomt å vinne dette gullet. Ekstra morsomt at vi er et lag som gjør det, sier dalsbygdingen som er klar på en ting:

– Dette ga mersmak!

Konkurransen jentene var med på å vinne er satt sammen slik at to hoppere og to kombinertutøvere først gjør unna hoppkonkurransen. Før langrennsdelen, som går som jaktstart, så erstattes de to spesialhopperne av to langrennsløpere.

Laget på seks utøvere, der Nora var en av to spesialhoppere mens Gyda var en av to kombinertutøvere, besto ellers av Sebastian Østvold (hopp), Iver Olaussen (kombinert), Maria Hartz Melling (langrenn) og Nikolai Holmboe (langrenn).