Trafikk-satsing 1. påskedag: Påsketrafikken live på Østlendingen.no

PÅSKEKØ? På Østlendingen.no kan du holde deg oppdatert på påsketrafikken via tekst og levende bilder.

PÅSKEKØ? På Østlendingen.no kan du holde deg oppdatert på påsketrafikken via tekst og levende bilder.

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag skal mange hjem fra påskefjellet. På Østlendingen.no kan du holde deg løpende oppdatert over trafikken – over store deler av Østlandet.

DEL

I samarbeid med Gudbrandsdølen Dagningen på Lillehammer, Glåmdalen på Kongsvinger, Ringerikes Blad på Hønefoss, Oppland Arbeiderblad på Gjøvik, Romerikes Blad på Lillestrøm og Ringsaker Blad i Moelv vil vi sende levende bilder fra de viktigste vegene hjem fra påskefjellet.

– Dette er en felles satsing vil gjør for hyttefolket på Østlandet. Vi vet det er mange som er opptatte av trafikk- og køsituasjonen akkurat denne dagen, og ønsker derfor å gi leserne våre denne ekstraservicen, sier digitalredaktør i Østlendingen, Truls Sylvarnes.

Samtlige aviser vil ha kameraer gående, slik at du lett kan holde deg oppdatert over de vegene du skal kjøre.

I tillegg til levende bilder fra de viktigste vegene, vil vi søndag samle alle trafikkmeldinger og trafikknyheter i et eget direktestudio.

– Dette direktestudioet vil bli løpende oppdatert på hendelser, vegmeldinger og all annen nyttig informasjon til alle som er på vegen, sier Sylvarnes.

Følg påskehjemfarten på Østlendingen.no fra klokka 10, søndag 21. april.

Østlendingen ønsker alle en god og trygg påskefeiring, og oppfordrer alle vegfarende til å følge trafikkreglene og å ta det med ro på vegen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken