Tre menn i 40-50-årene omkom i trafikkulykken i Oppdal

Tre personer mistet livet i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. Foto: Arvid Storli / NTB scanpix

Tre personer mistet livet i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. Foto: Arvid Storli / NTB scanpix Foto:

Av

Tre menn i 40-50-årene omkom da en personbil og en betongbil kolliderte i Oppdal fredag. En mann er alvorlig skadd. Alle er utenlandske statsborgere.

DEL

Tre menn i 40-50-årene omkom da en personbil og en betongbil kolliderte i Oppdal fredag. En mann er alvorlig skadd. Alle er utenlandske statsborgere.

- De tre omkomne og den hardt skadde er alle identifisert. Det er snakk om fire menn i 40- og 50-årene, som alle er utenlandske statsborgere, men de er bosatt på Østlandet i Norge, sier politifaglig etterforskningsleder Kjersti Lysholm ved Felles straffesaksinntak i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen lørdag morgen.

De fire satt i en personbil som kolliderte med en betongbil. Ulykken skjedde på E6 like sør for Kongsvold i Drivdalen i Oppdal i 12-tiden fredag.

- Det pågår fremdeles varsling av pårørende til to av de involverte - en av de omkomne og den som er hardt skadd. Det er vanskelig fordi vi per nå ikke har informasjon om de hadde familie i Norge, sier Lysholm.

Rundt midnatt natt til lørdag fikk politiet siste status på den hardt skadde mannen. Han ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo.

- Han har alvorlige skader, men er stabil, sier hun.

Betongbilsjåføren kom fysisk uskadd fra hendelsen, men er preget av ulykken.

- Dette var en stor påkjenning for ham, sier Lysholm.

Det var glatt føre, sørpe på veien og tett snøvær på stedet da ulykken skjedde.

– Personbilen fikk en skrens og kom over i motgående kjørefelt før ulykken, sa operasjonsleder Kirsten Bergstrøm til NTB fredag ettermiddag.

Deretter traff betongbilen personbilen i siden. Ulykken skjedde i en slak kurve i en 80-sone, opplyser politiet til Adresseavisen.

Artikkeltags