Nå kan du se trav som abonnent på Østlendingen

Nå er det mulig å se trav åpent på nettavisen.no, og dessuten har alle Amedias digitale abonnenter tilgang gjennom 73 ulike aviser/nettaviser (www.direktesport.no).

Nå er det mulig å se trav åpent på nettavisen.no, og dessuten har alle Amedias digitale abonnenter tilgang gjennom 73 ulike aviser/nettaviser (www.direktesport.no). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Rettighetene for å sende V75 har flyttet på seg i den norske avisverdenen, og blir nå tilgjengelig for Amedia og deres lokalaviser og nettsteder.

DEL

Amedia har nå overtatt stafettpinnen hva gjelder å formidle V75-løpene på lørdager og onsdager. Rikstotos salgssjef gleder seg til et nytt samarbeid med Amedias store nettverk av lokalaviser og nettsteder.

– Vi vil passe på å takke VG for et langt og godt samarbeid, men nå var tiden inne for et bytte. Gjennom den nye avtalen når Rikstoto en annen og mer relevant demografisk målgruppe. Vi tetter de fleste hullene på norgeskartet, og vi har stor tro på at denne avtalen vil gi oss mange nye kunder og mange nye seere, fortsetter Anders Johansen.

Nettavisen er motoren

Nettavisen er motoren i Amedias utvidede satsing på trav og sportsspill.

– Avtalen gir åpen distribusjon fra Nettavisen med V75 på onsdager og lørdager for alle lesere. I tillegg vil sendingene være mulige å få tilgang til for alle Amedias digitale abonnenter i 73 ulike aviser/nettaviser via Direktesport, understreker Anders Johansen.

At V75-sendingene nå kan komme ut til publikum via lokalavisene/lokale nettsteder gjør at produktet vil oppfattes som nærere og mer relevant gjennom lokal distribusjon.

SE OGSÅ: Slik ser trav-programmet ut framover

– Vi vil få økt synlighet, og det er kjempeviktig i en tid hvor konkurransen om folks fritid og spillvaner er tøffere enn noensinne, sier salgssjef Anders Johansen i Norsk Rikstoto.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang og ser et stort potensial i å få V75-sendingene ut til et bredt univers av medier, sier Nettavisens Kurt Leirvåg – en av de hovedansvarlige for at en ny avtale med Rikstoto nå er på plass.

Stor interesse for hest

Nettavisen har vært kommisjonær for Norsk Rikstoto siden 2007.

– Det er mange hundre tusen som er interessert i hestesporten i Norge. Over 400 000 mennesker spiller på Rikstoto, og enda flere rir på hest eller er interessert i hest. Idretten favner mange hesteinteresserte på grasrotnivå, og dette er et viktig satsingsområde for oss forteller Nisja-Wilhelmsen på Nettavisens

Nettavisen har fem eksperter som hver eneste dag leverer eksperttips på travløpene. Stoffområdet er populært, mener Nisja-Wilhelmsen:

– Stoffområdet er godt lest, og det er mange lojale lesere som elsker travstoffet vårt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken