Tre lokale utøvere har fått plass på Regionlag Innlandet

SATSER VIDERE: Johanne Hauge Harviken fikk prøve seg i Junior-VM og U23-VM i langrenn tidligere denne sesongen. Nå satser hun videre med Regionlag Innlandet.

SATSER VIDERE: Johanne Hauge Harviken fikk prøve seg i Junior-VM og U23-VM i langrenn tidligere denne sesongen. Nå satser hun videre med Regionlag Innlandet. Foto:

Tre av våre lokale løpere har fått plass på Regionlag Innlandet for sesongen 2020/2021. Der skal de fortsette jakten på nasjonens aller beste langrennsløpere.

DEL

Johanne Hauge Harviken fra Strandbygda IL og Magni Smedås fra Lillehammer Skiklubb (opprinnelig fra Dalsbygda), er begge klare for videre satsing på Regionlag Innlandet.

Det er også Joachim Aurland fra Kjellmyra IL.

Trioen får sammen med seks andre løpere fra Innlandet den tidligere landslagsløperen Marthe Kristoffersen som hovedtrener, og kan fortsette jobbingen med å utfordre landslagsløperne om å få gå de aller gjeveste rennene.

– Teamet har hatt stor suksess med sitt fokus på gode, daglige treninger på Lillehammer og er glade for at de fortsetter med en trener med bred erfaring som utøver på høyt nivå, skriver skiforbundet på sine nettsider.

De fem regionlagene i langrenn mangler fortsatt hovedsponsor, men tilførsel av to millioner kroner så sent som i slutten av april skal sikre driften for Magni Smedås & co. ut 2020/21-sesongen.

Én million kroner kommer fra foreningen Langrennssportens Venner, og ytterligere én million fra skiforbundets langrennskomité.

Motytelsen er at Johanne Hauge Harviken og de andre regionlagsutøverne bruker foreningens lue for å promotere og revitalisere Langrennssportens Venner.

Regionlag Innlandet 2020/2021, kvinner:

Tuva Bakkemo, Gjøvik Skiklubb
Johanne Hauge Harviken, Strandbygda IL
Magni Smedås, Lillehammer Skiklub

Menn:

Petter Stakston, Søre Ål IL
Joachim Aurland, Kjellmyra IL
Vebjørn Hegdal, Søre Ål IL
Eirik Augdal, Ringkollen Skiklubb
Andreas Kirkeng, IL ROS
Kristoffer Kvarstad, Hamar SK

Trener: Marthe Kristoffersen

Artikkeltags