Gå til sidens hovedinnhold

Treffpunktet trenger utstyr til uteaktiviteter. Kan din bedrift hjelpe?

Artikkelen er over 1 år gammel

Treffpunktet for mennesker med psykiske utfordringer ønsker å komme i gang igjen med aktiviteten etter koronastansen, men må drive den utendørs. – Vi trenger hjelp til å få kjøpt inn utstyr, sier Mari Opseth.

Hun er daglig leder for Møteplassen, og den som organiserer Treffpunktet på vegne av Elverum kommune.

– Treffpunktet et tilbud for å motvirke isolasjon og ensomhet, bidra til mestring og bedre livskvalitet for brukerne. Treffpunktet er et aktivitetstilbud for de i Elverum kommune som har eller har eller har hatt psykiske problemer, og som derfor ikke kan delta i arbeidslivet eller i skolegang, sier Opseth.

– Mange har også problemer med og selv komme i aktivitet og i sosiale aktiviteter utenom Treffpunktet, så det haster med å komme gang igjen, men smitteverntiltakene gjør at aktiviteten må foregå utendørs.

– Det medfører en del innkjøp for Møteplassen, sånn at vi kan få i gang aktiviteter som kan passe for flest mulig av brukerne. Brukerne er i alle aldre.

– Er det bedrifter som kan sponse oss, blir brukerne veldig glade. Det kan være alt fra utendørs paviljong/partytelt, urtekasser/drivkasser/grønnsakkasser, utendørs spill aktiviteter, materialer for snekring av fuglekasser, bålpanne/ved, grill, utendørs sittemøbler, sitteunderlag, fiskestenger m.m. Alt er av interesse, både ting og penger vi kan kjøpe inn nødvendig utstyr for. Er det noen som har noe, ta kontakt med meg, sier Mari Opseth på Møteplassen.

Kommentarer til denne saken