Gå til sidens hovedinnhold

Trysil Bryggeri med i Lokalbryggs Julekalender

Det nærmer seg jul med stormskritt – og det lokale bryggeriet Trysil Bryggeri satser på deltakelse i Lokalbryggs digitale julekalender. Og da skal det selvsagt handle om øl som passer til julens markeringer.

I Lokalbryggs julekalender er det de lokale bryggeriene som skal skinne med sine øl-produkter. I julekalenderen finner man øl fra 23 ulike bryggerier fra hele Norge, og i forbindelse med julekalenderen, vil det bli 24 digitale episoder.

De som melder seg på årets julekalender, vil dermed få øl fra blant andre Oslo Brewing Company, Nøgne Ø og Haandbryggeriet tilsendt.

Julekalenderen har et opplag på 3 000. Det vil si at de tre tusen som deltar, får tilsendt øl-sortene i samtlige 24 luker. Forutsetningen for å delta er at du er over 18 år og bor i en kommune hvor Lokalbrygg har bevilling. Det er i dag bevillinger i drøyt 115 kommuner, noe som utgjør nærmere 90 prosent av landets befolkning.

– Vi har jobbet med denne kalenderen siden januar, for å sørge for høyest mulig kvalitet og variasjon for øldrikkere over hele landet. Å ha med Trysil Bryggeri er en viktig del for oss, og sørge for at vi når dette målet som god representant for bryggerier i Innlandet, sier produktsjef i Lokalbrygg, Jørn Idar Kvig

I Lokalbrygg AS setter de stor pris på at Trysil Bryggeri er representert i årets julekalender for de som liker øl – og håper å få fortsette jobben med bryggeriet i lang tid fremover.

– Det er ikke hvilke som helst bryggerier som får være med i Lokalbryggs Julekalender. Her er det beste av det beste fra den lokale bryggerikulturen i Norge. Det er mangfold – og det er kvalitet. Hele idèen er å gi norske håndverksbryggerier en markedsplatform de ellers ikke ville hatt, og vi synes det er bra at Trysil Bryggeri er med på å få dette til, sier daglig leder i Lokalbrygg, Eirik Tomter.

Kommentarer til denne saken