Hundrevis deltok på hjertelig HEI-dag i Trysil

HJERTELIG: Slik så det ut das skoleelever og enkelte voksne formet et gigantisk hjerte i Fladhagenparken i Trysil fredag.

HJERTELIG: Slik så det ut das skoleelever og enkelte voksne formet et gigantisk hjerte i Fladhagenparken i Trysil fredag. Foto:

Flere hundre barn og voksne samarbeidet da de ved sine egne kropper dannet et gigantisk hjerte under årets HEI-dag i Trysil fredag.

DEL

I fjor var det iskaldt og snøfylt, da skolebarna selv formet de tre bokstavene i HEI, det kommunalsjef Roar Vingelsgaard har gjort til et av kommunens store moteord.

– I Trysil skal alle si heri til hverandre, sa han.

Fredag gjorde de aller fleste nettopp det.

At temperaturen fredag lå godt over null var muligens passende, da det fysiske budskapet deltakerne formidlet, var det mest hjertevarme som finnes: Nemlig et stort hjerte.

Olve Norderhaug, sykkelsjefen i Destinasjon Trysil, sørget også i år for å fotografere stuntet fra luften, med drone, og duoen Kvilsten, Malin Jonsson og Martin Bråten, framførte ved hjelp av dansere og kor, sin egenproduserte HEI-sang.

For dem som ikke fikk med seg framføringen i Fladhagenparken i Trysil sentrum, får nye sjanser til å høre den. Sangen blir nemlig tilgjengelig både på Spotify og Itunes ...

I etterkant av arrangementet, som inneholdt flere egenriske sceneopptredener av elevene på barneskolen og ungdomsskolen i Innbygda, ble det, symbolsk nok, servert vaffelhjerter.

Også i flere av de mindre grendene ble det avviklet HEI-arrangement fredag.

Artikkeltags