Allerede utsolgte arrangementer til Smaksfestivalen

PÅ SMAKSTORGET: Smaksfestivalsjef Ingvild Haugbråten var godt fornøyd med oppslutningen om fjorårets årets festival. Her fra smakstorget i Elvarheim.

PÅ SMAKSTORGET: Smaksfestivalsjef Ingvild Haugbråten var godt fornøyd med oppslutningen om fjorårets årets festival. Her fra smakstorget i Elvarheim. Foto:

Årets mest smakfulle helg, Smaksfestivalen i Elverum, arrangeres 11. og 12. november. Allerede nå begynner det å bli smått med billetter på enkelte arrangement.

DEL

– Det er så moro at elverumsingene vet å sette pris på festivalen, sier primus motor og sommelier Ingvild Haugbråten som dro det hele i gang for to år siden.

For årets arrangement som for de to foregående gjelder det samme: Byens utesteder åpner dørene og inviterer publikum inn til spennende smakskombinasjoner og hyggelige opplevelser i novembermørket.

Totalt er det 16 ulike arrangementene fra fredag ettermiddag til og med søndag.

– De har som formål å øke kunnskapen rundt mat og drikke, og ikke minst disse to i kombinasjon! Vi skal sørge for stor fagkunnskap og god bevisstgjøring om hva som finnes på det norske markedet i dag, sier Ingvild Haugbråten.

– «De beste av de beste» innen øl, vin og brennevin – henholdsvis Espen Smith, Liora Levi og Ivan Abrahamsen kommer for å holde ulike kurs, foredrag og smakinger, og vi er trygge på at festivalprogrammet favner bredt!

Billettsalget er allerede i gang. Nærmere beskrivelse av de 16 arrangementene på Visit Elverumregionens nettsider. Der får du også kjøpt billetter.

«Italiensk Aften» på Kafe Øst lørdag kveld er allerede utsolgt, og det er lite billetter igjen til «Portvin og vafler», «På hjul med øl og akevitt…», «Chablis-smakingen» , «After Work med akevitt og ost» og «Øl og sjokolade».

Artikkeltags