Trysil og Engerdal-bedrifter ut i verden

UT I VERDEN: Fra venstre: Bjørn Arvid Foss, Evander Nelissen, Ilja Nelissen, Tove Elgåen og Alexander Bruknapp.

UT I VERDEN: Fra venstre: Bjørn Arvid Foss, Evander Nelissen, Ilja Nelissen, Tove Elgåen og Alexander Bruknapp. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Tre Trysil og Engerdal-bedrifter var i forrige uke i møte med nederlandske turoperatører.

DEL

Det er i regi av SITE-prosjektet at møtene har funnet sted. De tre Trysil og Engerdal-bedriftene fikk muligheten til å presentere seg for nederlandske turoperatører i forrige uke.

– I reiselivsdelen av SITE-prosjektet jobber vi blant annet med internasjonalisering og å øke graden av eksportmodenhet hos små og mellomstore bedrifter i regionen. En konkret ting vi gjør er å reise på noen av Innovasjon Norges workshoper i ulike land. I juni var det Tyskland, og nå i september Nederland og Danmark, forteller Runa Eggen i SITE-prosjektet.

Båtstø Camping fra Elgå og Sæteråsen Hytter og Camping og Trysil Hyttegrend & Camping fra Trysil fikk i løpet av uka flere møter med nederlandske turoperatører.

– De så veldig tydelig at regionen vår ikke er noe særlig kjent. Trysil som vintersportssted har så klart mange hørt om, men det er en god jobb som må gjøres for å øke kjennskapsnivået til operatørene. Men de ga god feedback og viste interesse, og ga uttrykk for interesse om samarbeid. Nå må vi jobbe videre, og kanskje se på om vi kan inviterer noen av dem opp slik at de kan se med egen øyne hva Engerdal og Trysil er, sier Runa Eggen.

Denne uka får bedriftene mulighet til å treffe danske turoperatører under en tilsvarende workshop i København.

Artikkeltags