Samarbeider om nytt turkart for syklister og turgjengere i Bittermarka og Flendalen

NYTT KART: Turid Backe-Viken i Bittermarka Hytteforening og Frank Robert Lund (til høyre) i Flendalen Sameieskog viser stolt frem det nye kartet over turløypene i Bittermarka og Flendalen. Til venstre står Thomas Moen Rønning i Eggen Media, som har produsert kartet.

NYTT KART: Turid Backe-Viken i Bittermarka Hytteforening og Frank Robert Lund (til høyre) i Flendalen Sameieskog viser stolt frem det nye kartet over turløypene i Bittermarka og Flendalen. Til venstre står Thomas Moen Rønning i Eggen Media, som har produsert kartet. Foto:

Bittermarka Hytteforening og Flendalen Sameieskog har nå sørget for at det endelig er produsert et sommerkart over de populære ski-, sykkel- og turområdene nord for Trysilfjellet.

DEL

Tidligere har det kun vært kart over ski- og turløyper, men nå får også syklistene kart over sine tilgjengelige løyper.

– Nå får vi ryddet opp i all skiltingen i området, og får endelig alle sommerløyper inn på ett kart. Alle løyper er skiltet etter mediehåndboka, sier Frank Robert Lund, styreleder i Flendalen Sameieskog.

Eggen Media har produsert kartet over det ca. 200.000 mål store området. Det er foreløpig trykket opp i 10.000 eksemplarer, og vil være tilgjengelige på Bryn Gardsmeieri, ved innkjørselen til Bittermarka og turområdet i Flendalen, i tillegg til på hoteller, spisesteder og i butikker i Trysil.

– Dette området er langt roligere enn det man finner i Gullia, og det passer nok best for dem som søker stillhet og ro, sier Lund.

Lund og Turid Bache-Viken, styremedlem i Bittermarka Hytteforening, ønsker å takke alle som har bidratt til produksjonen av det nye kartet. Bidragsyterne er hytteeiere i området, Sparebankstiftelsen, Skardliskogen Hytteforening, Villroa Vel, Elgshøa Hytteforening og Ungdomslaget Flendølen.

Artikkeltags