Vil gi 100.000 til jubileet

50 ÅR: Denne vinteren feirer Trysil 50-år som alpinsted. Trysilrådmannen innstiller på at kommunen bidrar med inntil 100.00 kroner til jubileet.

50 ÅR: Denne vinteren feirer Trysil 50-år som alpinsted. Trysilrådmannen innstiller på at kommunen bidrar med inntil 100.00 kroner til jubileet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Rådmannen innstiller på at Trysil kommune setter av inntil 100.000 kroner i forbindelse med 50-årsjubileet til Trysilfjellet.

DEL

Destinasjon Trysil sendte i vår, på vegne av reiselivet i Trysil, inn en søknad til Trysil kommune i forbindelse med at Trysil denne vinteren feirer 50-årsjubileum som alpinsted.

Søknaden skulle opprinnelig behandles i fondsstyret i Trysil kommune, men ble trukket.

Nå er det på nytt fremmet sak som skal opp i formannskapet den 9. september.

Rådmannen innstiller på at kommunen bidrar med inntil 100.000 kroner.

– Nå like etter sommerferien har rådmann og næringssjef vært i et møte med reiselivet der spørsmål om hvilken rolle det er naturlig at kommunen tar i dette arrangementet var tema. Kommunen er i første omgang utfordret til å ta et ansvar i forbindelse med jubileumsarrangementet i Fageråsen 2. juledag. Dette blir en fødselsdagsfest der det blant annet er lagt opp til en VIP-lunsj for rundt 100 inviterte gjester. Videre jobbes det med å se på om det i forbindelse med Skjæråsendagene kan være noen arrangementer som kan knyttes opp mot 50-års feiringa på en naturlig måte, skriver rådmannen i sin saksutredning.

Artikkeltags