TIF Ski trenger sponsorer

ANLEGGSTART: I fjor høst startet arbeidet med det nye rulleski- og skiskytteranlegget til TIF Ski i Haverslia.  Nestleder Marte Kvittum Tangen i TIF skigruppa, Helge Listhaug i Sparebanken Hedmark, Kristin Siksjø i Tolga -Os sparebank, Knut Joar Harsjøen i Brødrene Harsjøen Entreprenørforretning og Berthan Aashaug i Byggmakker Tynset.

ANLEGGSTART: I fjor høst startet arbeidet med det nye rulleski- og skiskytteranlegget til TIF Ski i Haverslia. Nestleder Marte Kvittum Tangen i TIF skigruppa, Helge Listhaug i Sparebanken Hedmark, Kristin Siksjø i Tolga -Os sparebank, Knut Joar Harsjøen i Brødrene Harsjøen Entreprenørforretning og Berthan Aashaug i Byggmakker Tynset. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er bare ei uke til det blir lagt asfalt i rulleskiløypa i Haverslia på Tynset. I den forbindelse frir TIF ski til bedrifter som kan tenke seg å støtte prosjektet med logo og navn på reklameskilt.

DEL

Byggetrinn 1 til det nye rulleski- og skiskytteranlegget i Haverslia med 1,8 kilometer asfaltert rulleskiløype, modernisert skiskytterstadion og utvidet stadionområde skal ferdigstilles nå i sommer. Byggetrinn 2 med 1,3 kilometer asfaltert rulleskiløype, tilførselsløyper til gangveier sentrum skal ferdigstilles sommeren 2018.

Total kostnad på hele anlegget er cirka 9 millioner kroner. Dette finansieres med spillemidler, dugnad, egenkapital fra TIF ski, andelslag til privatpersoner og støtte fra lokalt næringsliv og kommune.

– Men vi er avhengig av godt samarbeid med lokalt næringsliv for å fullføre prosjektet på en god måte, slik at våre unge skiløpere er sikret gode og trygge treningsforhold også på sommerstid, sier Geir Schjølberg som er leder i skigruppa til Tynset IF.

De har hentet inn midlertidig tilbud på 3 og 6 meter lange reklameskilt fra to lokale aktører, og de som ønsker kan bestille skilt via denne avtalen. Den store tavla (med log/navn) som skal plasseres på skistadion bekostes i sin helhet av TIF ski.

Avtale A er på 15.000 kroner for logo/navn på stor tavle med seks meter reklame på skistadion.

Avtale B er på 10.000 kroner med logo/navn på stor tavle med tre meter reklame på skistadion.

Avtale C er på 5.000 kroner med logo/navn på stor tavle på skistadion.

Avtalen varer i fem år, og reklameskilt bekostes av bedriften.

Artikkeltags