TIFs ungdomspris til skiskyttere

PRISVINNERE: Gina Nygård og Gaute Kvittum Nytrøen.

PRISVINNERE: Gina Nygård og Gaute Kvittum Nytrøen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skiskytterne Gaute Kvittum Nytrøen og Gina Nygård mottar Tynset Idrettsforenings Ungdomspris for 2018 i Tynset kulturhus onsdag kveld.

DEL

Begge to er innstilt av TIF ski, og tradisjonen tro vil overrekkelsen skje under åpningen av Tynset Mart`n. TIFs Ungdomspris går til en gutt og en jente 15–20 år som har utmerket seg som leder, trener, dommer eller gjennom sportslige prestasjoner.

Gaute Kvittum Nytrøen:

Gaute tok i sesongen 17/18 to bronsemedaljer i junior-NM i skiskyting (sprint individuelt og stafett). I tillegg til dette oppnådde han mange gode resultater i Norgescup og lokalt.

Tidligere sesonger har Gaute vært like aktiv i skiskyting og langrenn, men prioriterte denne sesongen skiskyting høyest. Han er en viktig bidragsyter til treningsmiljøet, både med seriøsitet og humør.

Gaute er også meget aktiv innen orientering, og er et godt bevis på at det er fullt mulig å prestere på høyt nasjonalt nivå i både sommer- og vinteridrett også i junioralder.

Gina Nygård:

Gina er et meget godt eksempel på at resultater ikke er det viktigste innen idrett. Hun har slitt med sykdom i flere sesonger, men viser enorm stå-på-vilje og kommer tilbake gang etter gang.

Og selv om hun sjelden havner på øvre del av resultatlisten, så er humøret, idrettsgleden og lysten til å være med videre alltid på plass.

Gina bidrar også svært aktivt som trener for de yngre skiskytterne, og liker også veldig godt å ta ei økt i speaker-bua når anledningen byr seg.

Artikkeltags