15 søkere til toppjobb i TIF

FLERE AKTUELLE SØKERE: Styreleder Eystein Lunåshaug i Tynset Idrettsforening.

FLERE AKTUELLE SØKERE: Styreleder Eystein Lunåshaug i Tynset Idrettsforening.

Artikkelen er over 3 år gammel

Styret i Tynset Idrettsforening har mottatt 15 søknader på stillingen som ny daglig leder etter Bo Flemming Christoffersen.

DEL

Det opplyser styreleder Eystein Lunåshaug.

– Flere av søkerne er godt kvalifiserte for jobben, men foreløpig har jeg ikke tenkt å fortelle noe mer om det, sier han.

Lunåshaug legger til at tilsettingsgruppa og andre sentrale aktører for styret i TIF skal ha et møte tirsdag. Der vil det blir satt opp en prioriteringsliste over aktuelle kandidater som vil bli innkalt til intervjurunde.

Bo Flemming Christoffersen har formelt sin siste arbeidsdag som daglig leder i TIF 1. oktober. På dagen er det nøyaktig fem år siden han begynte i stillingen, etter at han kom fra samme jobb i Aurskog Finstadbru sportsklubb. Det er også til denne stillingen han returnerer når han har avsluttet sitt arbeidsforhold med TIF.

– Hvor fort vi klarer å få en ny daglig leder på plass tør jeg ikke spå noe om, men har godt håp om at stillingen vil være besatt i god tid innen 1. oktober. Men om vedkommende kan være fysisk på plass innen den tid tror jeg ikke, sier Lunåshaug.

Artikkeltags