Røsten Oldertrøen ny daglig leder i TIF

NY LEDER: Gro Røsten Oldertrøen tar over son daglig leder i Tynset idrettsforening.

NY LEDER: Gro Røsten Oldertrøen tar over son daglig leder i Tynset idrettsforening. Foto:

Av og
Artikkelen er over 4 år gammel

Gro Røsten Oldertrøen starter i jobben som ny daglig leder i Tynset Idrettsforening den 1. januar. Hun tar over etter danske Bo Flemming Christoffersen.

DEL

Leder i styret i Tynset Idrettsforening, Eystein Lunåshaug, informerer om at Gro Røsten Oldertrøen overtar som daglig leder i TIF fra årsskifte.

– Dette blir spennende. Jeg ser på jobben som veldig interessant, og den passer mine interesser godt iallfall. Det blir skikkelig spennende, sier hun.

– Er det noe påtroppende daglig leder brenner for?

– Det jeg brenner for er å få folk i aktivitet. Barn og voksne. Og at de er i aktivitet så lenge som mulig, sier hun og fortsetter.

– Hva de driver med er ikke så farlig. Tynset Idrettsforening har et allsidig tilbud og det bør være noe for de aller fleste.

Hun håper også at det brede tilbudet kan stå sammen for å trekke folk inn i idretten og holde de der så lenge som mulig.

– Jeg er også opptatt av at de forskjellige gruppene skal samarbeide godt slik at vi legger til rette for at barna skal kunne drive med flere idretter så lenge som mulig. Det tror jeg er viktig om vi skal unngå at de slutter for tidlig, sier hun.

Tar over etter danske

Den nye daglige lederen i TIF har lang fartstid i organisasjonen. Hun har blant annet sittet som leder for TIF Håndball i fem år og har også sittet i sportslig utvalg og vært trener.

– Jeg kjenner håndballen og fotballen best, men gleder meg til å bli bedre kjent med de andre gruppene også. Dette blir nesten som å flytte tilbake inn i Tynsethallen, sier hun.

Hun tar over etter danske Bo Flemming Christoffersen som hadde sin siste arbeidsdag fredag 16. september. I tiden fram til Oldertrøen overtar som vikarierer Per Inge Sagmoen og Jon Bråten i stillingen som daglig leder.

– Jeg jobber oppsigelsestiden min i Sport1 Tynset før jeg tar over. TIF har funnet en god løsning i mellomtiden og jeg vil delta på et par møter i hovedstyret før jeg starter i jobben, avslutter Oldertrøen

Eier flere anlegg

Til Østlendingen sier Røsten Oldertrøen at Tynset Idrettsforening er i en spesiell situasjon i og med at de eier flere av anleggene selv.

Idrettsforeningen eier Tynsethallen, Holmenhallen, Nytrømohallen, Nytrømoen og Tynset Friskliv.

– Vi er litt spesielle på den måte og det krever mye av oss, men det er spennende. Foreløpig har jeg ikke sett detaljert på økonomi og slike ting rundt disse, sier Røsten Oldertrøen.

Artikkeltags