Gratis skyss med Tommy-toget

TOG: Tommy-toget vil frakte publikum I alle aldere rundt omkring på Tynsetby’n fredag og lørdag under TynsetMart’n.

TOG: Tommy-toget vil frakte publikum I alle aldere rundt omkring på Tynsetby’n fredag og lørdag under TynsetMart’n. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag og lørdag under TynsetMart’n kan du hoppe på Tommy-toget som skal kjøre rundt i Tynset sentrum.

DEL

Fredag morgen starter lokomotivfører Odd Steinar Stubberud med å kjøre barnehagebarn.

Fra lunsjtider

– Men fra klokken 12.00 skal toget kjøre fra sentrum til Domus og videre til Meskano sin butikk i Tomtegata 2. Derfra går toget til produksjonslokalene våre på SIVA hvor vi inviterer til åpen dag, inviterer Odd Uglem, daglig leder i Meskano.

Da blir det muligheter til å se både butikken og produksjonslokalene. Uglem lover kaffe og kake til alle som kommer på besøk.

– Toget skal kjøre to runder for dem som vil se hvordan vi jobber og har det. Dette gleder vi oss skikkelig til. Håper mange vil ta toget og besøke oss denne fredagen, sier Uglem. – Toget? Det blir jo nesten som å ta trikken. Tenk deg trikk på Tynset, legger han lattermildt til.

Resten av fredagen skal Tommy-toget gå mellom sentrum og Domus, og kanskje blir noen musikanter med på vegen også. Hvem vet!

Kjør tog lørdag

Lørdag 7. oktober kan du kjøre gratis fra Bohus til Landbrukets Dag i Museumsparken og tilbake igjen.

– Det er helt gratis, sier Stubberud, som er togeier og Tommy-togets faste lokomotivfører.

Lørdag kjører Stubberud med toget sitt nonstop fram og tilbake fra Bohus til Museumsparken fra Landbrukets Dag åpner og til porten i Museumsparken stenger.

– Tommy-toget kommer til å ta noen runder til og fra Domus også, lover Stubberud, som legger til at tynsetinger og tilreisende i alle aldre er velkomne med på togturene.

Artikkeltags