(Arbeidets Rett)

Politiet meldte om trafikkulykke på Tynset klokken 12.30 tirsdag. Fylkesveg 30 var stengt etter ulykken, men politiet meldte på twitter litt før klokken halv tre at den var åpen igjen.

Det var to kjøretøy involvert i ulykken som skjedde på fylkesveg 30 om lag tre kilometer nord for Tynset sentrum, i en 80-sone.

Alle nødetater rykket ut til ulykkesstedet og politiførstebetjent Lars Andreas Kvisle forteller at seks personer var involvert i det som var en møteulykke.

Det er en lastebil og en personbil involvert i ulykken. Lastebilen sto i grøfta på oversiden av veien med store skader i fronten. Personbilen sto i grøfta på nedsida av veien. Det var tydelige bremsespor på asfalten, og deler fra de ødelagte bilene lå strødd over flere titall meter, både i vegbanen og grøfta.

 

Vegen ble som følge av politiarbeid og bergingsarbeid stengt og det er omkjøring fra Tynset sentrum på østsiden av Glåma.

– Det har vært en møteulykke hvor lastebilen var på tur nordover og personbilen på tur sørover. Det var fire personer i personbilen og to i lastebilen, forteller Kvisle.

– Alle involverte er kjørt til Tynset sjukehus og til legevakt på Tynset. Det er rutine at alle skal inn til sjekk fordi det har vært en viss hastighet i sammenstøtet, forteller Kvisle.

Det skal ifølge politiet ikke være snakk om alvorlige personskader.