Ny Tynset-jente klar for fotballeventyr på Mallorca

TIL MALLORCA: Ingrid Kleppo Vangen gjør som sin tidligere lagvenninne Kari Solid Nordvang, og flytter til Mallorca for å kombinere skole og fotball i sesongen som kommer.

TIL MALLORCA: Ingrid Kleppo Vangen gjør som sin tidligere lagvenninne Kari Solid Nordvang, og flytter til Mallorca for å kombinere skole og fotball i sesongen som kommer. Foto:

Ingrid Kleppo Vangen er klar for Mallorca Toppfotball, og et spennende skoleår på den spanske ferieøya.

DEL

Ingrid Kleppo Vangen har vært en sentral brikke på Tynset IF de siste fem årene, både i 2. divisjon og 3. divisjon. Hun blir beskrevet som en angrepsspiller med stor fart og som liker å utfordre sine motstandere én-mot-én.

Statistikken viser at Ingrid er en bra avslutter som scorer mange mål. Den viser også at hun serverer mange assist til sine lagvenninner. 22-åringen fra Tynset gikk på Nord-Østerdal VGS med Toppidrett Fotball som fag, og har derfor en bakgrunn med mye fotball i hverdagen.

Nå tar hun steget ut av Norge og inn i en unik profftilværelse i utlandet og en hel sesong med kamper i spansk toppfotball. F.C. Mallorca Toppfotball og fotballskolen gir henne en optimal og hel-profesjonell trenings-og kamphverdag, der hun samlet sett får en utviklende fotballopplæring, og en yrkesrettet praksis i det å være heltidsspiller i utlandet. Nå skal hurtigtoget utfordre seg selv, og sine motstandere i PrimeraNacional.

Med kamper og internasjonal matching hver uke under oppholdet på Mallorca, vil Ingrid kunne tilegne seg nyttig internasjonal erfaring mot spanske lag og enkeltspillere. Alt ligger til rette for utvikling og unike opplevelser, for vår nye angrepsspiller og elev ved Mallorca Toppfotball, skriver skolen i en pressemelding.

Artikkeltags