Næringsforeningas framtid på Tynset skal igjen diskuteres

KLAR OPPFORDRING: Kabalen med å få mart'nskoordinator på plass er gått opp. Nå oppfordrer Odd Tronvoll, som styremedlem i Tynset Næringsforening, medlemmene om å tenke på foreningas framtid samt å komme på medlemsmøte onsdag. Arkivfoto:

KLAR OPPFORDRING: Kabalen med å få mart'nskoordinator på plass er gått opp. Nå oppfordrer Odd Tronvoll, som styremedlem i Tynset Næringsforening, medlemmene om å tenke på foreningas framtid samt å komme på medlemsmøte onsdag. Arkivfoto: Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tynset Næringsforening har lett etter en mart'nsakoordinator, det er nå på plass. Og onsdag skal foreningas framtid drøftes blant medlemmene.

DEL

En måned før årets mart'n på Tynset sprakes i gang har Tynset næringsforening (TNF) fått på plass en koordinator som blant annet skal ønske utstillere velkommen til det som kan bli høstens store jippo på Tynset. Det forteller styremedlem Odd Tronvoll.

– Vi har engasjert Jan Idar Slettan til å ta denne jobben som koordinator under årets mart'n. Det er jeg sikker på blir en bra ordning, sier Tronvoll

Framtiden skal diskuteres

Men før mart'n starter skal medlemmene i næringsforeninga kommende onsdag diskutere vegen videre for foreninga, som startet som Tynset Handelsstandsforening så langt tilbake som i 1957.

– Vi i styret håper så mange som mulig av våre medlemmer kommer på onsdagens møte. To saker står på sakskartet, årets mart'n og vegen videre for foreninga.

– Er det behov for foreningen, eller er det alternativer som er bedre? Det er ønskelig at så mange som mulig av medlemsbedriftene tenker gjennom og kommer med innspill i denne saken, oppfordrer Tronvoll.

Kan få økonomisk støtte

Når det gjelder kommende mart'n, som arrangeres i tidsrommet 2. – til og med 5. oktober, så søkte TNF om økonomisk støtte fra kommunen på 100.000 kroner.

Formannskapet i Tynset skal diskutere denne søknaden på sitt møte førstkommende torsdag. Fra rådmannens side er det foreslått en støtte på 50.000 kroner.

Artikkeltags