– Jeg ble veldig glad da jeg fikk beskjeden om at jeg er i finalen. Dette legger jeg mye innsats ned i, og jeg håper å vinne konkurransen, sier en glad Fatimah Ghadan.

LES OGSÅ: Fatimah neste missehåp

Mye innsats

Hun tror hun ble premiert fordi hun har lagt ned mange timer på konkurransen gjennom blogging og jakt på sponsorer.

– Dette er noe jeg brenner for, så innsatsen har nok blitt lagt merke til.

Da konkurransen startet var det 150 håpefulle jenter som meldte seg på. Etterhvert ble det 50. Og nå er det altså 16 igjen.

Hvem som vinner Miss Universe Norway avgjøres under en finale i slutten av juni. Og hvor finalen finner sted er ikke avklart ennå.

– Det er en krevende konkurranse, så rundt 30 av deltakerne har falt fra bare på grunn av arbeidsmengden som hver deltaker må legge ned. Men jeg skal klare meg og går inn i dette med 100 prosent engasjement.

– Blant annet skaffet meg meg Peppes Pizza som sponsor for egenhånd, og har laget en reklamefilm sammen med Mo for pizzakjenden.

Iransk avstamning

Til daglig studerer Fatimah reiseliv og jobber både ved morens frisørsalong og på Peppes Pizza. Hun er født i Iran og kom til Norge som sjuåring.

I fjor var det Hamars Elise Dalby Grønnesby som vant den norske finalen og gjorde en flott figur i Miss Universe-finalen i Miami.

LES OGSÅ: Kan bli Miss Universe

Se Elise Dalby Grønnesby i musikkvideoen til Lawrence og Tony-T.