Erik Fjeldstad (24) ute av Robinsonekspedisjonen

  Søndag kveld røk Erik Fjeldstad (24) fra Stange ut av Robinsonekspedisjonen. Ikke fordi han ble stemt hjem av de andre deltakerne, men fordi at legen sa at nok er nok.

  Artikkelen er over 4 år gammel

  Søndag kveld ble Erik Fjeldstad fra Stange sendt ut av TV 2s Robinsonekspedisjon. Ikke av de andre deltakerne i øyråd, men av legen. – Jeg var sjuk siden dag to på øya, selv om det ikke kom så godt fram på TV.

  DEL

  Det sier Erik Fjeldstad til Østlendingen, etter at det ble kjent at han måtte forlate ekspedisjonen.

  – I forkant av at jeg måtte forlate øya, hadde det kommet en ny periode med både oppkast og toalettbesøk. Så fort jeg kom vekk fra øya og fikk i meg næring, kviknet jeg raskt til igjen, sier han.

  Ø-TV: I videovinduet øverst i saken, kan du se Erik Fjeldstad forlate gjengen på Robinsonøya.

  SJUK: Det var sjukdom til slutt sendte Erik Fjeldstad fra Stange ut av Robinson. – Du har hatt noen skikkelig tøffe dager her nå. Legene har sagt at det er uforsvarlig at du fortsetter. Det er greit å ta signalene som kroppen sender også, sa Christer Falck da Fjeldstad forlot årets konkurranse. (Foto: TV 2)

  SJUK: Det var sjukdom til slutt sendte Erik Fjeldstad fra Stange ut av Robinson. – Du har hatt noen skikkelig tøffe dager her nå. Legene har sagt at det er uforsvarlig at du fortsetter. Det er greit å ta signalene som kroppen sender også, sa Christer Falck da Fjeldstad forlot årets konkurranse. (Foto: TV 2)

  Årets sesong av Robinson er den andre, etter at TV 2 kjøpte konseptet fra TV3.

  Programleder er som alltid Christer Falck. Med seg til en øde øy hadde han fra start 16 deltakere.

  – På en måte var det veldig surt å ryke ut på denne måten. Jeg lå godt an. Min allianse på øya hadde flertall og jeg lå an til å ende blant de fire beste. Jeg følte meg trygg på det. På den annen side. Jeg likte veldig godt alle som var igjen på øya. Fram til det tidspunktet jeg måtte forlate gjengen, hadde det vært lett å sende hjem folk. Det var nå de tøffe valgene hadde kommet. Jeg slapp å stemme ut de jeg hadde fått best kontakt med på øya, sier Fjeldstad.

  ANGRER IKKE: Erik Fjeldstad angrer ikke på at han ble med på Robinsonekspedisjonen. Her sammen med programleder Christer Falck.

  ANGRER IKKE: Erik Fjeldstad angrer ikke på at han ble med på Robinsonekspedisjonen. Her sammen med programleder Christer Falck. Foto:

  Innspillingen ble gjort i fjor – i øynasjonen Filippinene.

  – Det var en fin opplevelse å komme vekk fra øya også. Jeg reiste ikke hjem før hele produksjonen var ferdig. Etter å ha forlatt øya møtte jeg en mann på Filippinene, som drev med trearbeider i bambus. Det har resultert i at jeg i dag har åpnet nettbutikk med salg av slike produkter. Det hele har vært en fin opplevelse, noe som var den største årsaken til at jeg meldte meg på. Jeg har vinnerinstinkt også, men det viktigste for meg har vært å komme godt ut av det. Det føler jeg at jeg har gjort, sier Fjeldstad.

  – Du har ikke «gjort deg bort» på TV?

  – Nei. Jeg har vært meg selv og føler ikke at jeg har ødelagt for meg selv videre i livet. Jeg angrer ikke på at jeg meldte meg på og deltok i Robinsonekspedisjonen. Jeg har møtt nye mennesker og fått nye venner – som jeg har kontakt med den dag i dag. Det er ingenting å angre på. Jeg har bare positive minner fra oppholdet, sier Fjeldstad.

  LES OGSÅ: – Jeg har vært meg selv og angrer ikke på noe

  Artikkeltags