Er klare for Ungdoms-OL

  Av
  Artikkelen er over 2 år gammel

  Tynset-danserne har øvd og øvd og har nå leid seg leilighet på Lillehammer for å kunne danse mest mulig under Ungdoms-OL på Lillehammer.

  DEL

  For de tre danserne gjør alt for å kunne danse, helst døgnet rundt. I helgen var de travelt opptatt med å lage egen koreografi som de skulle vise fram under UKM, samt at de også ledet ungene som skulle danse OL-dansen under åpningen av Nytrømohallen.

  Har DU lyst til å lære deg OL-dansen? Se video i vinduet til høyre!

  – Virkelig artig å se hvor ivrige ungene er, smiler de tre jentene, som nå har lagt all sin innsats i å få danse under Ungdoms-OL på Lillehammer.

  Leiligheten er klar

  – Vi har nå fått leid oss leilighet på Lillehammer over to perioder, slik at vi får danset mest mulig, sier Gea Aakerøien, Silje Tombre og Marlene Steenland. Med er også Bintou Sessay.

  – Vi har fått oppdraget om å danse OL-dansen mange steder; blant annet i Hamar OL-amfi, på Birkebeineren stadion, i Hafjell og på Hunderfossen. Vi skal også danse under bronsefinalen og finalen i ishockey, sier Steenland.

  Grunnen til at perioden på Lillehammer må deles opp i to er at jentene også danser i den store oppsettingen «Den røde mølle» ved Nord-Østerdal videregående skole.

  Nyskrevet sang

  Det er Mo og Sirius som synger den nyskrevne OL-låten «Go Beyond. Create Tomorrow.» skrevet av Peter Baden og Sigve Bull.

  Både låt og koreografi er et samarbeid mellom Teater Innlandet og YOG 2016, som er det offisielle navnet på Ungdoms-OL. Låten ble lansert under Idrettsgallaen der de fire danserne egentlig skulle stått på scenen med Mo og Sirius.

  – Dessverre fikk vi aldri invitasjonsmailen, sier jentene, som innrømmer at det hadde vært artig å ha fått muligheten i løpet av Ungdoms-OL.

  Ungdoms-OL arrangeres i Hedmark og Oppland i perioden 12.–21. februar. Åpningsseremonien er i Lysgårdsbakkene på Lillehammer 12. februar.

  Artikkeltags