930 Våler-seniorer i undersøkelse

BER OM SVAR:  Prosjektkoordinator Marion Engeli håper på mange svar og forslag til aktiviteter for seniorer i Våler.

BER OM SVAR: Prosjektkoordinator Marion Engeli håper på mange svar og forslag til aktiviteter for seniorer i Våler. Foto:

I disse dager får rundt 930 Våler-seniorer over 65 år spørreskjemaer i posten. Det som skal kartlegges er hva de ønsker av aktiviteter i framtida.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det er prosjektkoordinator Marion Engeli som jobber med denne saken.

– Vi har laget en spørreundersøkelse for å få vite hva den enkelte har behov for at livet skal bli mer variert og meningsfullt i årene framover, forteller Engeli.

Noen aktiviteter er alt på plass. Det dreier seg om gågruppe fra Stallen i samarbeid med Diabetesforbundet, Juletrefest i kommunelokalet arrangert av Vaaler Sangforening og kulturkontoret, seniorhygge hos Bergesiden vel med underholdning av Frode Johansen, et helsefremmende konsept kalt «Lyst på livet« med informasjon i et møte i biblioteket. Dette er arrangementer i januar.

I februar er det foreløpig på plass vinterfestuka med seniordag, Frem fra glemselen med Rita Engebretsen og Tommy Michaelsen, quiz o vafler på Vålertunet med underholdning av «Fem om dagen», konsert med Erik Lukashaugen u regi av Rud vel.

I mars kommer Rune Gerhardsen for å fortelle om politikk, 1950-tallet og andre eventyr. Camilla Granlien underholder med sang.

I vinterfestuka blir det bygdekino i kommunelokalet og seniortreff. Andre arrangementer vil bli tilpasset etter ønskene i spørreundersøkelsen.

– Er det noen som trenger skyss til arrangementene kan de kontakte oss. Lions, velforeningene og andre lag vil hente og bringe, sier Marion Engeli.

Artikkeltags