God start på Gravberget gård – og nå er det stort julemarked

ER KLARE: HAns Erik Forårssveen og Anne Britt Myrvold er klare til stort julemarked i Gravberget i helga.

ER KLARE: HAns Erik Forårssveen og Anne Britt Myrvold er klare til stort julemarked i Gravberget i helga. Foto:

– Starten og den første perioden her har vært bedre enn jeg våget tro på. Jeg er fornøyd, og kundene sier at de er fornøyde.

DEL

Hans Erik Forårssveen kjøpte Gravberget gård og har nå drevet den med suksess i noen måneder. Utover høst og vinter har det vært møter, kurs og seminarer, og det har vært besøk av middagsgjester.

– Tatt i betraktning at vi ikke har kommet skikkelig i gang med markedsføringen av stedet og hva gjester kan få her, har det vært en utrolig bra periode. Jungeltelegrafen har fungert bra, og den er kanskje den aller beste markedsføringen vi kan. Fornøyde kunder som anbefaler oss til andre er bra, sier Forårssveen.

Nå er det en spesiell begivenhet i helga med skikkelig julemarked på garden over to dager. Det kommer rundt 15 utstillere/selgere med forskjellige tilbud knyttet til julen. Det blir underholdning ved Rolf Arne Lie Holter, som er en garanti for latter og godt humør på markedet.

– Målet er at folk skal få oppleve litt av den gamle julestemningen, at man får noe annet enn man opplever på et kjøpesenter. Nå håper jeg bare at været ikke blir alt for vrangt slik at vegen også blir grei å ferdes på. Vi har i alle fall forventninger til at det skal bli en bra helg her for mange, sier Hans Erik Forårssveen.

Artikkeltags