Fortsatt ingen avklaring rundt ordførervalget i Våler

VENTER PÅ AVKLARING: Ordfører Ola Cato Lie og varaordfører Maj-Liss Sæterdalen ønsker seg en avklaring snart.

VENTER PÅ AVKLARING: Ordfører Ola Cato Lie og varaordfører Maj-Liss Sæterdalen ønsker seg en avklaring snart. Foto:

Juristene hos Fylkesmannen har ikke avgjort lovlighetsklagen i forbindelse med ordfører – og varaordførervalget i Våler ennå. – Det hemmer oss ikke i den jobben vi skal gjøre. Men det er klart det vil gjøre ting lettere når det kommer en avgjørelse.

DEL

Det sier ordfører Ola Cato Lie i Våler. Han forteller at han og varaordfører Maj-Liss Sæterdalen gjør den jobben de skal i påvente av Fylkesmannens endelige avgjørelse.

– Vi ønsker egentlig å se nærmere på den saken snarest mulig, men det blir ikke denne uka, sier Kristin Tømmerdal Nordby ved juridisk avdeling hos Fylkesmannen.

Ordfører Lie sier at han er topp motivert for å gjøre det som skal gjøres i det daglige virke. Og ikke minst at han er veldig motivert til å fortsette.

– For alle er det best om vi kan få en avklaring raskt, ikke minst for dem som eventuelt skal ta over hvis det blir et omvalg med et annet resultat. Vi er så langt på året og i gang med budsjettarbeidet at jo tidligere vi får svar på om valget godkjennes eller ikke, jo bedre vil det være for det som skal gjøres videre, sier Våler-ordfører Ola Cato Lie.

Det samme mener varaordfører Maj-Liss Sæterdalen (Ap).

Artikkeltags