Ordførerkandidat og kommunal aksjonsleder ekstra fornøyd med årets TV-aksjon: – Den har et veldig bra motto!

HENNES TUR: Ordføtrerkandidat Lillian Skjærvik leder kommunekomiteen for TV-aksjonen også dette året.

HENNES TUR: Ordføtrerkandidat Lillian Skjærvik leder kommunekomiteen for TV-aksjonen også dette året. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Dette er bra, tenkte Lillian Skjærvik (Ap) og festet button med «Nå er det hennes tur» på brystet da formannskapet startet onsdag.

DEL

Skjærvik har ledet kommunekomiteen for TV-aksjonen i mange år. Onsdag diskuterte hun mange politiske saker før turen kom til å velge ny kommunekomité for årets TV-aksjon som går til Care Norges arbeid for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

«Nå er det hennes tur» er mottoet for Årets TV-aksjon som skal gi 400.000 kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

Latteren runget da det gikk opp for de andre politikerne hvorfor Ap-representanten som har som mål å bli kommunens andre kvinnelige ordfører hadde sittet med button på brystet hele møtet.

Ordfører Erik Hanstad foreslo Skjærvik som leder av komiteen nok en gang.

Varaordfører Arnfinn Uthus som tar mål av seg til å bli borgerlig ordfører etter Erik Hanstad syntes ikke mottoet var så bra, men meldte seg frivillig til å være nestleder i komiteen. Med i komiteen ble også valgt Eldri Svisdal, Yngve Sætre og Magnus Stenseth.

TV-aksjonen arrangeres 20 oktober. Da er det for lengst avgjort om det ble Lillian Skjærviks tur som ordfører ved valget 9. september.

NESTLEDER: Arnfinn Uthus var ikke like fornøyd med mottoet som Skjærvik. Her med Kersti Grindalen (Frp).

NESTLEDER: Arnfinn Uthus var ikke like fornøyd med mottoet som Skjærvik. Her med Kersti Grindalen (Frp). Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken