Ventet 4.000 personer til femårsjubileet. Nå er det avlyst

IKKE SLIK: Slik blir det ikke på Skansen siste helg i mai i år. Helt ville dager i Gjesåen er avlyst. Hanne Mette Gunnardud og hennes band skulle spilt. Her er hun sammen med mennene bak suksessen, Thor Arnstein Berg, til venstre, og Knut Arne Gjems, under et av de tidligere arrangementene.

IKKE SLIK: Slik blir det ikke på Skansen siste helg i mai i år. Helt ville dager i Gjesåen er avlyst. Hanne Mette Gunnardud og hennes band skulle spilt. Her er hun sammen med mennene bak suksessen, Thor Arnstein Berg, til venstre, og Knut Arne Gjems, under et av de tidligere arrangementene. Foto:

Det skulle vært femårsjubileum og nok en gang mellom 3000- og 4000 personer på Helt ville dager i Gjesåsen siste helg i mai. Det blir det ikke noe av i år. Årsaken skjønner alle hva er - koronaviruset.

DEL

– Vi håpet i det lengste, men nå kan vi ikke vente lenger. Vi hadde møte på saken søndag kveld og gjorde det eneste mulige, nemlig å avlyse for i år. Det er for mye usikkerhet rundt varigheten til at vi bare kunne utsette. Men vi akter å komme sterkere tilbake neste sommer. Kanskje finner vi på noe før den tid også, sier leder i Gjesåsen grenderåd, Emil Rundberget.

Det er lag og foreninger i Gjesåsen tilsluttet grenderådet som står bak og gjennomfører Helt ville dager i Gjesåsen.

De fire første årene med dette arrangementet har vært dundrende suksess. Programmet med en rekke band og artister ellers var på plass til årets femårsjubileum.

Disse skulle underholdt med konserter og spill til dans.

* Vassendgutane, Hanne Mette Band, Spelloppmaker, Alexandra og Breie Baller.

Det var ikke planlagt noe næringslivsseminar til årets dager. Slike seminar har man basert seg på å ha hvert annet år.

– Det er beklagelig både overfor publikum og artister, men ikke så mye annet vi kunne gjøre slik situasjonen er, sier Rundberget.

Jugarkveld, Solør Grand Prix og barnas dag var andre innslag som skulle bidratt til nye suksessfulle og ville dager på Skansen siste helg i mai.

– Vi har fått kansellert kontraktene med de forskjellige artistene, og jeg tror ikke vi skal tape penger på det. Men det blir heller ingen inntekter til lag og foreninger som er med og arrangerer, sier leder i Gjesåsen grenderåd, Emil Rundberget.

Artikkeltags