Å dra alle som nå skal ut i avgjørende kamper inn i studio er vanskelig.

Derfor valgte vi en litt utradisjonell løsning denne gangen. Vi har ringt opp flere sentrale trenere for å ta pulsen på dem før helgens storoppgjør.

Kongsvinger - HamKam

Endelig et lokaloppgjør som betyr mer enn bare rivaliseringen. Vinneren av denne kampen vil stå best rustet for å kunne nå en kvalikplass i 1. divisjon.

Både Espen Olsen og Petter Belsvik spår en jevn kamp på Gjemslund på lørdag. HamKam er forlaget i ligaen med fem seire på de siste seks, mens KIL har slitt mer.

Oppsal - Elverum

Tore Fossum og hans menn kan sikre plassen i divisjonen med poeng i Oslo hvis Senja ikke slår Bærum. Treneren ønsker likevel mest fokus på eget lag, og mener hans menn er gode nok til å klare dette selv.

TFK - Toten

Sesongen har vært en parademarsj for Storbæks gutter. Nå venter årets største test - to kvalik-kamper mot sterke Toten, som ikke har tapt en kamp i 2019.

Alt om dette i denne ukens podkast.

Tune in!

Nå også i iTunes og Spotify

Østlendingen spiller inn podkasten for å sette søkelyset på fotballen i Hedmark og vi direktesender samtlige oppgjør fra PostNord-ligaen denne sesongen.

FotballHedmark gjør sine podkaster tilgjengelig på flere tjenester, slik at disse skal være enklest mulig for deg som bruker å finne.

Denne episoden av «Podkasten FotballHedmark, med Magnus og Jan Morten» er tilgjengelig gjennom iTunes, Spotify og PodBean.

Både på nettsiden og på de respektive tjenestene sine mobiltelefonapper!

HØR VÅRE FORRIGE PODKASTER HER, I SPOTIFY ELLER I iTunes:

Sesong 4:

Sesong 3:

Sesong 2:

Sesong 1: