Gå til sidens hovedinnhold

Video av ungdom som slår eldre kvinne på Rena sirkulerer på nett – politiet ber folk ikke dele videre

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet har satt inn alle tilgjengelige ressurser for å etterforske voldshendelsen og skadeverket som ble gjort på Rena mandag kveld.

Østlendingen skrev tirsdag at fire ungdommer tilhørende en ungdomsinstitusjon hadde gjort skadeverk på flere biler, knust en rute og slått en eldre kvinne i 80-årene i ansiktet på Rena.

Politiet fikk flere henvendelser om dette i 22.30-tiden mandag kveld.

Nå viser det seg at ungdomsgjengen også har ranet en yngre gutt, truet med kniv, båret kniv på offentlig sted og gjort forsøk på ildspåsettelse.

Onsdag skriver politiet i Innlandet i en pressemelding at de ser alvorlig på saken, og at de har satt inn alle tilgjengelig ressurser for å jobbe med den.

– Vi vet at slike hendelser kan skape uro og utrygghet i et lokalsamfunn og vi er derfor i gang med etterforskning av saken og oppfølging av ungdommene, sier politioverbetjent Roger Næss.

LES OGSÅ: Fire ungdommer skar opp dekk, knuste ruter og slo til dame på Rena

Det kommer også fram at en video av voldshendelsen mot kvinnen i 80-årene sirkulerer på Internett.

Politiet oppfordrer alle til å vise respekt for de fornærmede og ta avstand fra det som har skjedd og denne videoen, samt ikke å dele den videre.

– Det er videre viktig for politiet at alle de fornærmede føler seg godt ivaretatt. Politiet etterforsker nå for å få oversikt og kontroll over de enkelte forholdene og gjennomførte tirsdag kveld avhør av tre av de mistenkte, skriver de videre.