Bare det beste er godt nok for bilen din

Siden 1987 har TK Økonomitrimming utført service og reparasjoner på alle biltyper. Nøkkelen til suksess ligger i dyktige ansatte.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Marius Østlie overtok rollen som daglig leder i TK Økonomitrimming i 2012 da faren gikk bort.

– Det var han som grunnla firmaet sammen med en kamerat, som startet som et enkelpersonforetak i 1987. I et par år var vi to stykk på jobb, men vi måtte utvide staben siden, forteller Marius.

Siden den gang har firmaet hatt en jevn vekst, og er i dag 12 ansatte, fordelt på to avdelinger. Det opprinnelige firmaet ble etablert på Braskeidfoss, men i 2019 åpnet avdelingen på Elverum.

– Mange av våre kunder kom nettopp fra Elverum, så for å gjøre hverdagen enklere for dem, ble det en avdeling her, smiler daglig leder.

Marius har også fått med seg samboer Camilla Bækkevold. Hun er utdannet sykepleier, og gjorde et karrierebytte i 2017. Selv om hun ikke er den som skrur, har Camilla lært seg inn i bilmekanikerens verden. Nå jobber hun som kundemottager og håndterer administrative oppgaver.

SNART TID FOR DEKKSKIFTE: Daglig leder Marius Østlie ser frem til hektiske dager når sommerdekkene snart skal på. Roboten som legger om dekk skal få nok å gjøre.

Nøkkelen til suksess

TK Økonomitrimming tilbyr service og reparasjon på alle bilmerker, inkludert elbiler.

Medarbeiderne utfører også EU-kontroll på biler opptil 3500 tonn, datadiagnose og feilsøking på bilmotorer og det elektriske utstyret er bare noen av arbeidsoppgavene.

Alle servicer og reparasjoner utføres i henhold til bilprodusentens instruksjoner. Dermed er du som kunde trygg på at garantien er gyldig når TK Økonomitrimming er ferdig med jobben.

Marius og Camilla legger ikke skjul på at de dyktige ansatte er hovedårsaken til bedriftens vekst og suksess.

– Vi har kompetente og kunnskapsrike medarbeidere, både teknikere og på kundemottaket. Alle har lang erfaring fra ulike merkeverksteder, sier Marius fornøyd.

Han legger til at de er helt avhengig av at det fungerer i alle ledd. Kundeopplevelsen starter allerede på kundemottaket og videreføres gjennom alle ledd, helt til kunden kjører ut igjen med bilen.

– For oss er det viktig at kunden er fornøyd. Vi gir gode råd som sikrer at bilen holder seg best mulig med tanke på verdi. Det er viktig når bilen en gang skal selges, fortsetter Marius.

Bedriften er medlem av Meca-kjeden, som gir gode innkjøpspriser som kundene igjen nyter godt av. Dermed er TK Økonomitrimming svært konkurransedyktige i forhold til merkeverkstedene.


Property, Blue, Suit

VELKOMMEN INN FOR EN TRYGG HANDEL: Avdelingsleder Henrik Helgestad og Camilla Bækkevold i kundemottaket ønsker nye og eksisterende kunder inn velkommen inn.

Mer enn bare bil

Foruten reparasjoner tilbyr TK Økonomitrimming nye dekk, ombygging eller ruteskift.

De er medlem av Riis Bilglass, og kundene er garantert å få en godkjent rute. Verkstedet har ruter til alle typer bilmerker og årsmodeller. Det gjelder både front-, bak- og sideruter. Ruten monteres av en spesialist på nettopp bilglass.

Når frontruten må skiftes, tar en av medarbeiderne seg av all kontakt med forsikringsselskapet.

Har du vært uheldig og fått en sprekk på grunn av steinsprut, kan du beskytte ruten mot smuss og fuktighet med et spesielt steinsprutplaster.

Plasteret er gratis og monteres på steinspruten så fort skaden har skjedd. Det bidrar til å beskytte frontruten til du kan levere bilen til TK Økonomitrimming for bytte av rute.

TK Økonomitrimming

  • TK Økonomitrimming ble etablert i 1987.
  • Vi utfører service og reparasjoner på alle bilmerker, EU-kontroll (inntil 3500 tonn) og glasskade.
  • Service og reparasjoner utføres i henhold til produsentenes instruksjoner.
  • Vi har et nytt og topp moderne Meca Verksted.
  • Vi er medlem i Riis Bilglass.
  • Vi tilbyr også dekkskifte og dekkhotell samt utleie av hengere.
  • Vi har to avdelinger: Elverum og Braskereidfoss.
  • Totalt er det 12 ansatte.
  • Vi ble sertifisert Miljøfyrtårn i 2019.
  • Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil – og lommebok.
Motor vehicle, Automotive tire, Hood, Car
Automotive tire, Motor vehicle, Wheel, Smile, Hood, Car, Tread
Motor vehicle, Automotive design, Alloy wheel, Car, Tire
Property, Window, Curtain

Kjør trygt i sommer

Sommeren er i anmarsj og det kan være lurt å sjekke dekkene. Valg av riktige sommerdekk avhenger av biltype, kjørestil og dine egne forventninger.

Marius og hans team har lang erfaring og kunnskap, og hjelper deg med å velge rett dekk. De anbefaler hvilke dekk som egner seg best for deg og din bil.

Valg av dekk er viktig. Ikke bare for å imøtekomme de høye kravene til sikkerhet, men også for å sikre en komfortabel og behagelig kjøretur.

Husk at gode sommerdekk skal tåle både tørre og våte underlag. De skal også fremme gode bremseegenskaper, styrerespons og god ytelse i høye hastigheter.

Når du sjekker inn på dekkhotellet, tilbys også vask av dekk, balansering, kontroll av dekk og felger og oppbevaring.

Våre tjenester

Motor vehicle, Automotive tire, Flash photography, Auto mechanic, Hood, Workwear, Rim

BILEN TRENGER OLJE: For å bevare bilmotoren er det viktig å peile oljen regelmessig. Tommy Tuftedal har påtatt seg oppgaven med å skifte olje.

Vet hva de er gode for

Marius er tydelig på at det er sterk konkurranse i bransjen, men det skremmer ham ikke.

– Vi er et uavhengig verksted og presterer hele tiden på øverste nivå slik at vi ikke blir utkonkurrert. Vi liker konkurranse da det skjerper oss, understreker han.

Fokuset ligger hele tiden på god kundeservice, som inkluderer at de er lett tilgjengelig for kundene.

Et moderne verksted og godt utstyr bidrar til å finne feilen på de fleste type biler slik at de raskt kan repareres.

Disse elementene, kombinert med dyktige ansatte, gjør at du som kunde kan være sikker på at bilen din er trygg hos TK Økonomitrimming.

Kontakt

Adresse
Sandbakken 6, 2413 Elverum
Rudsvegen 948, 2435 Braskereidfoss

Åpningstider

Mandag – torsdag: 07:30 – 16:00
Fredag: 07:30 – 13:30

Telefon: 62 42 36 05
E-post:  [email protected]