NÆRINGSLIVET INFORMERER

Tynset Varme og Sanitr_3 kopi.jpg

En rørete familie med lange og stolte tradisjoner i faget

Hos familien Svee har det alltid vært en rørete hverdag. Siden 1957 har familien sørget for å løse andres rørproblemer. Denne entusiasmen har gått i arv, og bedriften styres i dag av tredje generasjon. Familien er tydelig på at nøkkelen til suksess skyldes de dyktige ansatte.

Tynset Varme og Sanitr - logo.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Rørleggeventyret startet i 1957 da Kåre Svee bestemte at han skulle stå på egne ben. Han ville løse andres rørproblemer og etablerte Tynset Varme og Sanitær AS.

Det falt i smak hos lokalbefolkningen og oppdragene strømmet på.

Entusiasmen for rør og bad ble videreført til sønnen Jon Konrad, som utdannet seg til rørleggermester.

I dag er det tredje generasjon som håndterer bytte av kraner, rehabilitering av bad, installasjon av varmepumper og serviceoppdrag.

– Det lå jo i kortene at vi skulle overta, men det var opp til oss om vi ville ta stafettpinnen videre. Etter å sett på andre muligheter var vi tilbake i Tynset. Far er pensjonist nå, men vi bruker han fortsatt som seniorkonsulent. Han har heller ikke sluppet taket helt og sitter fortsatt i styret, smiler daglig leder Thomas Svee.

Sammen med broren Johnny, som er rørleggermester, angrer de ikke på valget de tok for over ti år siden. Brødrene trives godt i det de refererer til som en spennende bransje.

Brødrene er stolte av å videreføre navnet og yrket som de to generasjonen før dem har bygd opp. De er samstemt når de sier at driften ikke hadde vært mulig uten de dyktige medarbeiderne.

Familiebedriften har totalt ti personer på lønningslisten, som alle stiller opp og yter det lille ekstra når det trengs.

– Våre medarbeidere er faglærte og kompetente som alltid hjelper kundene. Rørleggeryrket krever god utdanning og erfaring. Alle hos oss har yrkesstolthet og det vises i arbeidet, sier Johnny.

Fire av de ansatte begynte som utplasseringselever, tok fagbrev og er i dag fast ansatt.

Kontakt oss

Telefon: 62 48 33 50
E-post: post@tynsetvarme.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Adresse
Elfengveien 3A, 2500 Tynset

Åpningstider
Mandag – fredag: 09:00 – 16:00

Tynset Varme og Sanitr_2 kopi.jpg
Tynset Varme og Sanitr_1 kopi.jpg

Rørleggermester Johnny Svee ønsker deg velkommen inn i butikken.

Daglig leder Thomas Svee trives godt på oppdrag hos kundene.

Vi gir deg drømmebadet!

Bedriften påtar seg alt av rørleggertjenester; stort og smått. De har spesialisert seg på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom. Arbeidsoppgavene inkluderer alt fra utskiftning av utstyr til totalrenovering eller bygging av komplette bad, sammen med andre håndverkere.

På merittlisten står alt fra serviceoppdrag hos Fru Hansen til større prosjekter for byggherrer og kommune.

– Vi har jobbet på alt fra leilighetskomplekser, hoteller, barnehager og sykehjem. Når en kunde leier inn oss skal de vite at det er fagutdannet og kompetente folk som kommer for å utføre jobben. Vi er det største firmaet i fjellregionen og hos oss er det bestandig noen å få tak i. Vi fikser problemene, forteller Thomas.

De er i gang med en rekke prosjekter: Rehabilitering av svømmebassenget på Tynset, 15 leiligheter for Philips Eiendom AS og et prosjekt i regi av Rendalen Bygdemuseum. Alle oppdragene inkluderer sanitær, varme og sprinkelanlegg.

Som medlem i Bademiljø-kjeden har de også egen butikk på 150 kvadratmeter. Her er det lett å la seg inspirere til nytt bad. Du finner blant annet innredningsprodukter fra kvalitetsleverandører og gode tilbud på utstilte varer til både bad og våtrom.

– Butikken er et supplement til rørleggervirksomheten. Det gir oss også mulighet til å ta imot kunder og de kan se og ta på produktene, sier Thomas.

Enten du skal modernisere, pusse opp eller bygg bad, vil du få råd og veiledning av kunnskapsrike ansatte i butikken. Med egne planleggingsverktøy er det lett å finne en løsning som passer dine ønsker og behov. Dermed er alt tilrettelagt for at du skal få oppfylt drømmen om det perfekte bad.

Rørleggerne i den veletablerte bedriften påtar seg oppdrag i hele regionen, og de ønsker nå å satse enda mer på Rendalen.

– Uansett om du har et stort eller lite prosjekt, på hytte eller hjemme, så er vi klare for oppdraget, avslutter Thomas.

Tynset Varme og Sanitær AS

  • Familiebedriften ble etablert i 1957 og drives i dag av tredje generasjon.
  • Vi utfører alle typer rørleggertjenester.
  • Vi hjelper deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.
  • Vi har i dag 10 ansatte.
  • Vi er medlem av Bademiljø og har egen butikk hvor dyktige fagfolk hjelper deg med å planlegge drømmebadet.
  • Vi er godkjent våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom.
  • Vi påtar oss oppdrag i hele regionen: Ingen oppdrag er for små eller for store.

Graver for den lokale utviklingen

Eggen Anleggsdrift_1.jpg
Autoskade Elverum_5.jpg

Når uhellet er ute, sørger vi for at bilen blir god som ny