Previous.png
Next.png

Gode råd er ikke dyre hos denne gjengen

Noen liker å gjøre det selv. Andre foretrekker å overlate jobben til fagfolk. Vekstra PeTo er regnskapsbyrået som hjelper deg med alt fra komplett forretningsførsel til enkle økonomiske råd.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Vi skal være et regnskapskontor som hjelper deg uansett. Enten du allerede er kunden vår, ønsker å bli det eller bare trenger svar på et enkelt spørsmål.


Som regnskapsfører og ny daglig leder i Vekstra PeTo, er Katrine JS Arnkværn opptatt av å være tilstede for alle næringsdrivende i en krevende tid.


– For oss er det viktig å være der når du faktisk trenger det. Som for eksempel under den mest hektiske koronaperioden i fjor, da mange kom til oss for å få godkjennelse på kompensasjonsordningen fra en regnskapsfører eller revisor, sier hun.

For Vekstra PeTo er det viktig å være et regnskapsbyrå som er der når du faktisk trenger oss.

Katrine JS Arnkværn, daglig leder

"Gjør-det-selv" med trygghet

Regnskapsbransjen er i endring. Ting blir stadig mer automatisert, og det kommer stadig flere "gjør-det-selv"-programmer på markedet.


Det bekymrer ikke Katrine og kollegene.


– Vi velger å se på det som en mulighet heller enn en konkurrent. For de som ønsker å føre regnskapet selv, bistår vi med både controller-tjenester og rådgivning som skal hjelpe kundene med å gjøre alt "etter boka".


Foruten å tilby tjenester innen regnskap, lønn og HR er nettopp rådgivning blitt en stadig viktigere del av hverdagen til den erfarne gjengen i Vekstra PeTo.


– Når kunden gjør mer av jobben selv, blir rådgivningsbiten desto viktigere. Derfor er dette et satsningsområde som vi hele tiden jobber for å bli bedre på, forteller Katrine.

ALT PÅ ETT STED:  Vekstra PeTo tilbyr alt innen regnskapstjenester og økonomisk rådgivning på ett sted.

Vekstra PeTo AS

  • Tradisjonsrikt regnskapskontor etablert i 2001 av Petra Warpe Jakobsen og Arne Thorbjørn Kristiansen – derav navnet PeTo Regnskap AS.
  • Ble senere en del av den landsdekkende regnskapskjeden Vekstra, som i dag består av 26 kontorer spredt på 48 steder i Norge.
  • Vekstra PeTo har i dag ni ansatte, hvorav fire er autoriserte regnskapsførere.
  • Tilbyr et bredt spekter av tjenester innen regnskap, lønn, HR og økonomisk rådgivning.
  • Holder til i nye, flotte lokaler i Brugata 20 i Rena sentrum.  

En viktig støttespiller

Ambisjonen til Vekstra PeTo er å tilby alt av tjenester og kompetanse på ett sted – kort sagt, være en komplett samarbeidspartner.


– Vi er ikke bare en regnskapsfører som håndterer alt av bilag, men bidrar gjerne med forretningsutvikling ved å gi gode råd i ulike spørsmål, sier Katrine.


Selv om moderne programmer i dag gjør regnskapsførsel betydelig mer effektiv enn tidligere, hjelper Vekstra PeTo også de som vil gjøre det på "gamlemåten".


– Ønsker du ikke å digitalisere regnskapet, er det helt greit. Likevel forteller vi deg gjerne om løsningene som finnes på markedet, slik at du er klar over mulighetene og eventuelt kan ta i bruk det du måtte ønske.

Living room, Interior design, Furniture, Property, Comfort, Plant, Lighting, Couch, Architecture, Building
Personal computer, Input device, Table, Smile, Desk, Peripheral, Tableware

Hva kan vi hjelpe deg med?

Les mer om våre tjenester

Alle bransjer, hele landet

Det er ikke bare teknologien som er i utvikling. Med stadig nye lover og forskrifter innen alt fra personvern til hvitvasking, er det betryggende å kunne støtte seg på et moderne regnskapsbyrå.  


– Lovverket er ganske omfattende, og det er mye å sette seg inn i for den som ikke har oversikten. Det er ikke uten grunn at regnskapsfører er en egen bachelor-utdanning, understreker Katrine.


Selv om vi finner en stor andel innenfor landbruk, jobber Vekstra PeTo mot bedrifter i mange ulike bransjer og størrelser – ikke bare i hjemregionen, men også andre steder i landet.


– Mange er lokale virksomheter som har vært med oss helt siden vi startet for 20 år siden. Men i det siste har vi fått stadig flere kunder, blant annet i Trøndelag og på Vestlandet. Ja, til og med Karasjok! Er det noe koronaen har vist, er det at du ikke nødvendigvis må bruke et regnskapsbyrå i ditt eget nærmiljø, mener Katrine.

Luggage and bags, studio couch, Interior design, Jeans, Product, Plant, Textile, Houseplant

TO GENERASJONER: Katrine JS Arnkværn overtar nå som daglig leder etter bestemoren Petra Warpe Jakobsen, som var med å stifte firmaet i 2001.

Regnskap i generasjoner

Det tradisjonsrike regnskapsbyrået på Rena ble etablert i 2001 av Katrines bestemor Petra Warpe Jakobsen og Arne Torbjørn Kristiansen – derav navnet PeTo Regnskap.  


Siden ble de en del av den landsdekkende kjeden Vekstra, som i dag består av 26 regnskapskontorer fordelt på 48 steder i Norge.


– Alle kontorene er selvstendige selskaper, men samtidig en del av noe større. Det gir mange fordeler og mer trygghet, særlig med tanke på at bransjen er i stadig endring, mener Katrine, som i disse dager overtar som daglig leder.


I tillegg til bachelor i regnskap og revisjon, har hun master i økonomi og ledelse med fordypning i digital ledelse og business analytics. Men da Katrine begynte hos Vekstra PeTo i januar 2018, var det ikke en selvfølge at hun skulle overta etter bestemoren.


– Det var aldri planen, det bare ble sånn. Da jeg ble spurt av styret om å bli daglig leder var jeg likevel aldri i tvil, sier Katrine.

Kontakt

Adresse
Brugata 20, 2450 Rena

Telefon
62 44 71 30

E-post
peto@vekstra.no

Alle foto: Erik Hansen