Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Chris Harald Sagmoen, Anne Kristine Stømner og varehussjef Simen Steigedal er klare for Black Week på Obs Elverum.
Chris Harald Sagmoen, Anne Kristine Stømner og varehussjef Simen Steigedal er klare for Black Week på Obs Elverum.

Årets smarteste julehandel gjør du på Obs Elverum

Når Black Week rulles i gang i uke 48, er det mye penger å spare på årets julegaver.

Annonsørinnhold fra

– Jeg tror det kommer til å bli mye julegaveshopping. Det blir mange gode kvalitetsprodukter på salg som ikke koster skjorta, sier varehussjef på Obs Elverum, Simen Steigedal.

Det er også en velassortert dagligvareavdeling på Obs Elverum. Her kan du gjøre innkjøpene til både jul og hverdag. Varehussjef Simen er her sammen med salgsleder på frukt og grønt, Silje Riseng Moen.

Han snakker om årets største salgsuke, Black Week. Når dørene åpner klokken 09.00 mandag 25. november, vil butikken bugne av gode tilbud som passer for alle. Black Week har sitt utspring fra Black Friday, den fjerde fredagen i november. Dette er tradisjonelt sett en dag med gode priser og knalltilbud, som er perfekt for å få en god start på julehandelen. De senere årene har Black Friday blitt til Black Week, som gjør at tilbudene spres utover flere dager.

– Vi har hatt Black Week i noen år nå, og det blir bare større og større. Vanligvis når det er salg er det bare i noen få kategorier, men under Black Week finner man skikkelige klassetilbud i alle kategoriene våre, sier Simen.

Han forteller at de har flere kunder enn vanlig under salgsuka, og at kundene er positive til konseptet. For de ansatte er det også en hektisk og spennende uke, som ikke ligner noe annet resten av året.

– Spenningen ligger jo i om vi har beregnet riktig antall varer, for vi vet jo aldri hva det er som kommer til å slå an. Men forhåpentligvis er det nok til alle, sier han.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Smart handel

Å handle på et Obs-varehus gjør hverdagen litt enklere. Her finner du alt under ett tak, og du kan gjøre unna årets julehandel på en og samme dag. Et rikt dagligvareutvalg kommer i tillegg til kategorier som sport og fritid, kjøkken og elektronikk, leker og mye annet. Det er også lett tilgjengelig, beliggende midt i sentrum på Elverum AMFI og med stor og gratis parkering.

– Her kan du kjøre rett inn i et varmt parkeringshus og “rulle opp” i butikken. Én runde i samme lokale, og du har være innom åtte ulike bransjer. Vi har også pakkedisk, så du kan gå tilbake til bilen og ha gavene klare til å legge rett under treet, sier Simen.

Det er også mulighet til å handle i ro og fred fra sin egen sofa. Obs har nemlig netthandel, der du kan klikke hjem alle tilbudene uten å gå utenfor døra. Velger du hent i butikk sparer du også penger på frakt.

– Du kan også slippe unna kø ved å velge Shop Express. Det er en selvscanner for de som er medlem i COOP, sier Simen,

Det er enkelt å bli medlem, og du kan registrere deg enten på nett, på mobilen eller direkte i butikken. Da får du også egne medlemstilbud når du bruker ShopExpress.

– Fordelen med å scanne er at du ser totalsummen på det du handler hele veien, så du har full kontroll. Også er det raskt og enkelt å betale og sjekke ut.


Obs sin ShopExpress gjør at du enkelt kan handle og betale varene med en gang. Hege Berget Norsted, salg- og servicemedarbeider, kan hjelpe kundene å registrere seg som medlem i COOP.

Obs sin ShopExpress gjør at du enkelt kan handle og betale varene med en gang. Hege Berget Norsted, salg- og servicemedarbeider, kan hjelpe kundene å registrere seg som medlem i COOP.

Mye spenning

De siste dagene før Black Week går til forberedelser for Simen og de rundt 60 ansatte på Obs. Varer er bestilt, og varehuset skal gjøres klart til å ta imot tilbudsglade kunder på julegavejakt.

– Det er alltid spennende å gjette på hva som blir årets salgsvinner. Det er noe av det som gjør dette så artig, sier han.

Han kan ikke røpe riktig ennå hva som kommer på tilbud, men lover gode merkevarer og produkter i alle kategorier.

– Men kundeavisen kommer på søndag, så da kan man se og planlegge litt. Jeg lover at det blir noen skikkelige kupp, sier han.


Obs Elverum innbyr til et stort og innholdsrikt varehus.

Obs Elverum innbyr til et stort og innholdsrikt varehus.

Del artikkelen på Facebook