Annonsørinnhold fra Bohus

Hva er dette?

ANGRER IKKE: Bente Hoelsæter er veldig fornøyd med sin nye Jensen Prestige som hun kjøpte på Bohus Elverum.
ANGRER IKKE: Bente Hoelsæter er veldig fornøyd med sin nye Jensen Prestige som hun kjøpte på Bohus Elverum.

Derfor er sengevalget viktigere enn du kanskje tror

Hvilken seng du velger kan ha stor betydning for kroppen din. Bente Hoelsæter hadde ikke tenkt til å legge så mye penger i ny seng, men angrer ikke et sekund på at hun ombestemte seg.

Annonsørinnhold fra

Vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet i senga. Derfor kan feil seng også få store konsekvenser for kroppen vår.

-  Det finnes både myke og harde madrasser, og det er sovestillingen din som er avgjørende for hvilke seng akkurat du bør velge, forteller Ole Myhre som er fysioterapeut hos Jensen.

Mage,  rygg, siden eller stjerne er de vanligste sovestillingene. Og én av disse stillingene kan gi mer smerter enn de andre.

- Det å ligge på magen kan generere smerter i nakke, skuldre og korsrygg. Å ligge på ryggen er det gunstigste du kan gjøre, fordi du får en maksimal avslapping i hele kroppen, sier fysioterapeuten som også kan avsløre at 80 prosent av oss faktisk sover på siden.

Se mer om sengevalg i videoen:

- Alle forventninger er innfridd

Tre gode madrasstips

Dette bør du tenke på når det gjelder sengemadrassen(e) din:

1. Snu hovedmadrassen i senga tre til fire ganger i året, og overmadrassen hver gang du skifter på senga. På denne måten vedlikeholder du madrassene best mulig.

2. Vurder å kjøpe madrassbeskytter til overmadrassen. Denne ka enkelt tas av og vaskes på 60 grader.

3. Skift overmadrass hvert femte år.

Elverumsingen Bente Hoelsæter har vært fast kunde hos Bohus Elverum i mange år nå. Da hun skulle kjøpe seg ny seng i vinter fikk hun god hjelp hos møbelforretningen.

- Jeg hadde ikke trodd jeg skulle kjøpe en så dyr seng, men det var verdt hver eneste krone, sier Hoelsæter og humrer.

Hun var aldri i tvil om kompetansen til de ansatte på Bohus Elverum da hun skulle velge seng. 

- De kom med mange gode forslag og råd. At de i tillegg har en madrassgaranti som gjør at man kunne bytte madrass innen 90 dager hvis det ikke var riktig for oss er ekstremt bra. Alle forventingene med senga er innfridd, forteller elverumsingen som kommer til å være mer bevisst på valg av seng i framtida.

- En ting vi har gjort feil er at vi har prioritert møbler og interiør som er synlig for oss i huset, og glemt vårt eget soverom. Vi merker virkelig at vi har en kvalitetsseng med en god og tilpasset madrass. 

FORNØYD DAGLIG LEDER: Johannes Haugland på Bohus Elverum er veldig glad for å høre at Bente komme tilbake gang på gang.

Kommer alltid tilbake

Daglig leder hos Bohus Elverum, Johannes Haugland er veldig glad for å høre at Hoelsæter er så fornøyd.

- Vi streber hele tiden etter å være best, ha høy kunnskap og se kundene våre så dette er jeg veldig glad for å høre, sier Haugland som mener Bohus har det største madrassutvalget i Innlandet.

Hun har kjøpt mye møbler hos Bohus Elverum i mange år nå, til både hytta og eget hjem.

- Vi kommer tilbake hit fordi vi alltid sitter igjen med positive opplevelser etter å ha vært her. De har ekstremt god service og det er alltid hyggelig å komme inn hit. I tillegg opplever jeg som er glad i nordisk stil og kvalitet at butikken er innbydende, trendy og koselig. Jeg kan hente masse inspirasjon her, avslutter hun.

Del artikkelen på Facebook