Annonsørinnhold i samarbeid med Eidsiva

Hva er dette?

Møt Storhamars største hverdagshelt

Johnny "Puma" Smeby vier livet sitt til Storhamar Hockey.

Annonsørinnhold i samarbeid med Eidsiva

Johnny Smeby, også bare kalt "Puma", har vært frivillig i Storhamar Hockey i en årrekke. Som materialforvalter for Storhamar Elite har 67-åringen vasken enorme mengder svette, fylt tonnevis med vann i flasker og gjort hverdagen enklere for mange hockeyspillere og trenere opp gjennom. 

- Ja, det er unga mine. Det er like før jeg må skifte bleie på noen av dem, sier "Puma" spøkefullt om A-lagsspillerne på Storhamar.

Se videoen med "Puma" øverst i artikkelen.

Den fineste egenskapen jeg syns Johnny har er at han gjør ikke forskjell på folk og folk. Alle har samme verdi for han.

Fredrik Söderström
IMPONERT: Storhamar-trener Fredrik Söderström er full av lovord om Johnny "Puma" Smeby.

Skryt fra Söderström

Det er ingen tvil om at materialforvalteren er begeistret for nåværende Storhamar-trener, Fredrik Söderström, men også svensken lar seg imponere av den lojale ildsjelen til Storhamar.

- Den fineste egenskapen jeg syns Johnny har er at han gjør ikke forskjell på folk og folk. Alle har samme verdi for han. Uansett om du spiller mye eller lite, eller om du ikke spiller i det hele tatt. Det syns jeg er en fin egenskap å ha. Han er verdt all respekt, forteller treneren.

Også i garderoben blant spillerne har 67-åringen høy stjerne.

- Han er så flink til å gjøre jobben sin så han får ikke høre det så mye, men han får mye meldinger, forteller Storhamar-stjernen Patrick Thoresen.

GODT LIKT: "Puma" omtaler spillerne som "unga sine".
SPONSORANSVARLIG EIDSIVA: Vibeke Hoelseth.

Han er en flott ambassadør for drivkraft.

Vibeke Hoelseth

Sponser over 37.000 barn og unge

Eidsiva sponser i dag over 200 lag og foreninger i Innlandet, og har gjennom sin nye film hatt et ønske om å løfte fram hverdagshelten, Johnny «Puma» Smeby i Storhamar Hockey.

- Hverdagshelter som Johnny er en viktig drivkraft for lag som Storhamar Hockey. Det finnes utrolig mange hverdagshelter som legger til rette for at barn, ungdom og toppidrettsutøvere får en enklere og bedre treningshverdag. Vi, i Eidsiva, heier på alt som finnes av drivkrefter og aktiviteter i Innlandet. Det gjør Innlandet til et bedre sted å bo, og det ønsker vi å være med å bidra til. Derfor sponser Eidsiva både topp og bredde, innen idrett og kultur, sier Vibeke Hoelseth, sponsoransvarlig hos Eidsiva.

- Johnny «puma» Smeby er en flott ambassadør for drivkraft og klubben, legger hun til.

- Det er viktig for oss å legge igjen penger der kundene våre er. Det er en del av samfunnsansvaret vårt. Derfor har sponser vi over 37 000 barn og unge i Hedmark og Oppland. Det er også dette som skiller oss fra våre konkurrenter, forteller Hoelseth.

Eidsiva

Del artikkelen på Facebook