Annonsørinnhold fra Mobile Storhamar

Hva er dette?

Sjekk denne bilduellen

Asgeir Borgemoen fikk virkelig testet den nye Isuzu D-MAX på et jorde utenfor Hamar.

Annonsørinnhold fra Mobile Storhamar

Asgeir Borgemoen er kanskje best kjent som "sjefen over alle sjefer" på barne-TV. Han er imidlertid også en meget stor bilentusiast, og har de siste sju årene hatt bilprogrammet "Garasjen".

Borgemoen kjører til daglig Arctic trucks-versjonen av Isuzu D-MAX. Mobile Storhamar har nå fått inn pickupen, og da den skulle lanseres var ikke den tidligere barne-TV helten snau om å stille opp i duell med sin egen bil mot Mobile sin forhandler med 37 års erfaring.

Det jeg liker med bilen er at den ikke prøver å være noe den ikke er.

Asgeir Borgemoen

Et jorde like utenfor Hamar fikk kjørt seg da vi skulle se hva den nye pickupen virkelig er god for, selv i en halvmeter med snø.

- Dette er rett og slett en ordentlig arbeidshest, sier Borgemoen som hadde stor tro på egne kjøreegenskaper før duellen på jordet.

Se den rå duellen i videoen øverst i artikkelen.

DUELL: Asgeir Borgemoen og bilforhandler på Mobile Storhamar, Terje Hagelund

Jeg er jo fra gudbrandsdalen og får litt hjemmefølelse av detta.

Asgeir Borgemoen

LEK: Asgeir Borgemoen var fornøyd med å kunne leke seg litt med bilen på et jorde utenfor Hamar.

Dette må du vite om Isuzu D-MAX:

- Kåret til årets pickup i 2019.

- Premium utstyrsnivå.

- Tåler enorm hengervekt.

- Rask levering, mange på lager.

- Mange forskjellige modeller. Blant annet "ekstrem-versjonen" Arctic truck med blant annet hevet fjæring og store hjul.

- Prøver ikke å være noe den ikke er

Dette er biler som i utgangspunktet har et størst marked hos bedrifter. Borgemoen tror imidlertid flere og flere privatpersoner kommer til å gjøre som han framover.

- For det første er D-Maxen i seg sjøl veldig bra. Og det jeg liker med den er at den ikke prøver å være noe den ikke er. Det er rett og slett en ordentlig arbeidshest. Privatmarkedet på pickup er noe som bare kommer til å bli større, og da er denne helt perfekt, sier han.

- Hvordan var opplevelse med å få kjøre rundt på et jorde i en halvmeter snø?

- Jeg er jo fra gudbrandsdalen og får litt hjemmefølelse av detta. Jeg har fått lekt meg, sier han og gliser før bilentusiasten påpeker en viktig ting med Isuzu`en.

- Det er ikke alle biler som klarer så mye løssnø. Det er veldig bra dekk på denne, i tillegg til at bilen rett og slett tåler det og har ikke noe problemer med å gjøre det.

Lurer du på hvem som stakk av med seieren i duellen av Asgeir og Terje? Se videoen øverst i artikkelen.

TÅLER MYE: Isuzu D-MAX i aksjon på jorde med en halv meter snø.
LYS FRAMTID: Bilforhandler Terje Hagelund.

Lys framtid i møte

Terje Hagelund har jobbet som bilselger i de samme lokalene på Storhamar siden 1986. 

- Jeg har vært gjennom fire forskjellige eierskap, så det har vært en del opp- og nedturer, innrømmer 60-åringen som nå er optimist.

- Sjøl om jeg begynner å bli gammel så ser framtida lys ut nå. Mobile er villig til å satse. Det er den største forskjellen fra tidligere eiere, sier Hagelund som gleder seg stort til å smitte over sin Isuzu-entusiasme på andre i tiden framover.

- Fra før har vi Opel og Suzuki. Når vi nå også har tatt inn Isuzu er det et veldig flott supplement til det vi allerede har. Vi er jo også veldig begeistret for pickup, forteller den nybakte jubilanten.

Mobile Storhamar

Del artikkelen på Facebook