Den en gang så populære Volumfestivalen i Elverum er nedlagt, og sist lørdag var tiden inne for å tømme lageret på Jømna. De som ville, kunne møte opp for å sikre seg rever og annet stæsj.

I et stappfullt rom på Jømna lagerhotell var det ting som dekor (eksempelvis håndlagde puter og vimpler), kontorutstyr, en bardisk, en sofa, gammelt markedsføringsmateriell og effekter, figurer formet som trær og skogsdyr, tegnesaker og andre ting man plutselig kan trenge hvis man skal arrangere festival eller noe lignende.

Og det var en festival som kjente sin besøkelsestid: Mylderfestivalen i Hamar.

– Mylderfestivalen tok med seg det meste, men teltene gikk til Ungdommens hus i Elverum, opplyser tidligere festivalsjef Stine Haugen til Østlendingen.

Skulle du fortatt ha lyst på merchandise som T-skjorter og handlenett fra Volumfestivalen, blir det muligheter på Namibiahuset, som fikk restlageret av dette.

Og så var det Volumræven og resten av revefamilien da: Det nye hjemmet blir kulturkontoret i Elverum.

Steinar Hovland på kulturkontoret sier at hele revefamilien har havnet der.

– I tillegg har vi tatt vare på lokalhistorisk materiale som selve arkivet med programmer, dokumenter og bilder, opplyser Hovland.

Stine Haugen legger til at det som ble igjen av Antibac etter lørdagens utdeling av festivalutstyr, er donert til Jotunhaugen.