Elverum nok en gang nominert til anskaffelsesprisen: – En seier å være blant de nominerte

RIKTIG VEG: Elverum er på rett kurs og mulighetene er mange og spennende. Utbyggingen av Ydalir er et eksempel, hevder artikkelforfatterne.

RIKTIG VEG: Elverum er på rett kurs og mulighetene er mange og spennende. Utbyggingen av Ydalir er et eksempel, hevder artikkelforfatterne.

For andre året på rad er Elverum kommune nominert til Anskaffelsesprisen. I fjor var det for klasseromsmodulen i massivtre ved Hanstad skole. I år er det for Ydalir skole, barnehage, idrettshall og aktivitetshus.

DEL

– Det er en seier bare å være blant de tre nominerte. Det er vi veldig stolte av, sier enhetsleder i eiendomsavdelingen, Hans Erik Skari.

Utdelingen av prisen skjer 28. oktober på Anskaffelseskonferansen 2019 – «Sammen om smarte innkjøp». Bak prisen står Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

Elverum kommune er nominert sammen med entreprenør Betonmast Innlandet for samspillsentreprisen om byggingen i Ydalir.

Juryen for prisen nominerte tre prosjekter til anskaffelsesprisen hvor oppdragsgiver og leverandør har gått sammen om smartere innkjøp. De tre nominerte samarbeidsprosjektene er Elverum kommune og Betonmast Innlandet, Nye Veier og Hæhre Entreprenør AS, Østre Toten kommune og Rema 1000 Lena.

Anskaffelsesprisen skal i år deles ut til en oppdragsgiver og leverandør som kan vise til et spesielt godt samarbeid i en anskaffelsesprosess.

Juryen fikk inn 13 svært gode prosjekter. Å bli nominert er en anerkjennelse i seg selv. Juryen vil derfor understreke at alle de tre nominerte er å betrakte som vinnere, sier juryleder Mona Stormo Andersen.

De tre nominerte går videre til publikumsavstemning på Anskaffelseskonferansen 28. oktober.

UTSATT: Enhetsleder Hans Erik Skari orienterer formannskapet om framdriften på Helsehuset.

UTSATT: Enhetsleder Hans Erik Skari orienterer formannskapet om framdriften på Helsehuset. Foto:

Artikkeltags